要求離婚, 然後拒絕一切溝通

654 回覆
17 Like 883 Dislike
"通常"撚唔撚, 再學下D中文先啦, 係要定義一樣野就咪用通常啦, 真係好柒嫁, 通常太陽由東邊升起呀, 通常你呀媽係女人呀 睇睇下其實都唔撚知你係到講緊咩一下又講咩係撚, 一下又咩人地唔知錯仲想人地覺得你岩屌你中學畢撚左業未

所謂撚呢, 就係對撚住你班連登白卡佬係到發癲既時候, 可以用語言去戲弄到你班傻閪失哂控, 仲可以令你地係到以為自己撚緊人, 呢D就叫撚喇
繼續起啦起底小王子失控既表現
已安排多謝你關心, 學下用連登既起底功能以外既工具試下起人底好無你咁樣只會比人覺得你好撚low禁個起底制睇人之前開既Post就當自己起緊人底
見D人半夜好嬲嬲咁慘咪覆下囉個女仔有冇搵返你呀
邊個好嬲嬲, 你定樓上個D比我屌到收哂聲個D連登白卡佬
即係佢既疏遠,你當時係覺得完全冇問題,正常既?

而疏遠既可能性係你當刻已經認為係咁,就算有機會相處時都唔需要了解,因為俾緊自由空間佢?
要組隊都搵你啦
失晒控咁,要搵個人關心一下
你需要我多啲就真
估唔到仲玩緊
我估最嬲嬲你前妻,做中年失婚女人應該都無咩人要
諗起都笑死,嫁咗個又肥醜柒毒窮,仲要比佢帽樓主失敗條女更加失敗
因為近期佢既工作有轉變, 我就覺得係工作既壓力令佢需要呢D空間, 有相處既時候, 但係可能又係我做得唔夠好, 無辦法做一個完美既聆聽者, 可能有聽佢講野, 亦有比到D意見, 但就未必係佢最想要既答案
歡迎咁我唔會話你on9喇, 收返, 今日個條友係度話咩我話佢on9唔話埋你搞到佢好唔開心宜家潛撚哂水
宜家呢到除左有人認真回應我之外, 仲係一個大型撚連登白卡狗現場
好嬲嬲, 冷靜D啦你, 又係到FF不如早D訓, 唔好咁上心喇, 你路人黎嫁炸
你有咩意見,你自己都搞唔撚掂啦廢丁
中年失婚婦就點都真
件玩具咁好玩 點可以停
你呢d垃圾真係唔死都冇用
拒絕一切溝通真係佢成世人做得最好嘅決定
無計啦 唔似你無左老婆咁得閒24小時都喺連登吠
見到啲巴打接力撚到你彈下彈下咁就大家都開心
希望樓豬唔好同我地拒絕一切溝通,會唔正常
個肥仔咁夜都唔訓會唔會暴斃
樓豬繼續問心無愧咁俾大家撚
要離婚?
https://lih.kg/3724507

嗚嗚
哭成狗
樓豬哭到啲肥膏都流埋出黎
啱吖 樓豬俾人撚到扎扎跳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞