要求離婚, 然後拒絕一切溝通

654 回覆
17 Like 883 Dislike
點會羨慕 出完軌搞到要被離婚 即係人地唔要你 仲要死狗咁求前妻同你 so-called 溝通 你咁撚柒點會羨慕
問心無愧做好左自己
你出完軌咩新鮮蘿蔔皮要求人哋見你啊

你老婆個心本來對你仲有少少希望
以為你仲有少少人性諗住俾機會你翻轉頭㗎
不過你條仆街恃住人哋嘅希望同感情
諗住拖得就拖 享受埋最後嘅玩樂先翻屋企啊嘛

唔好咁厚面皮啦要face to face喇
人哋諗通左 依加驚見到你真人會嘔啊
試下答
呢兩年佢試過不計前嫌同你修補關係
試下過正常夫妻生活
希望有一日可以真正放低
但係兩年過去,始終都忘記唔到
又或者你做咗D咩令佢個傷口又再痛
到心死0個陣就冇辦法再同你溝通

離婚用律師做對口溝通就可以
除非你想同佢講嘅嘢律師都幫唔到啦
點解你咁癲 會拎感情問題上連登問
正常人都唔會將感情問題拎上連登

仲有,結婚後有出軌行為,出軌一定無得救
你伴侶同你傾完 表面無野 內心都係有條刺
不如放開對方,等大家重新開始先係對大家好
笑到仆街 係呀你前妻離婚都算係一個好大嘅成功
快撚d死啦死賤種
你講咩佢就會用咩黎理返你再加個
樓主你幾時死
咁比多次機會都係失敗咪離囉
其實睇到呢個po都feel到樓主難相處啦
比機會唔係咁比
女人當對方做乜都係補償永遠心熊都唔會平衡
其實唔駛上連登大把三字中三字尾manager現實都係咁閪格咁鬧人

所以咪咁多離婚
笑你咋,叫醒你?當連登NGO教育機構咩
依家係你一個要比人離婚分身家,如果有嘅話
不過睇怕都無,咁撚蠢
咁個女方都有試埋最後呢兩年
試完唔得離婚都好合情合理
唔好引人起你底啦,再比人quote會笑死
其實無野係律師幫唔到你放心

有律師情況下走去自己搵人傾因住對方申請禁制令
咁既心態就不如當時離婚
呢2年對樓主唔公平

即係有事唔滿意就即刻返舊賬,咁多多都唔掂
夠你出完軌再扮受害者叻?
睇見你呢D婚姻失敗既公屋窮撚真係特別心涼 本身你成個人生都已經廢
廢到而家連前妻都唔撚show你 學人偷食 笑到我gapgap聲
你呢d廢人 唔知當初結婚點同條女講

黎啦同我老母一齊住層公屋啦 而家離左婚人地咪唔洗同你老母爭用廁所囉
屌你老母,你廢就廢啦,
做乜都要人哋幫你決定
出軌出得咁撚開心
收皮啦
咁當時就離婚,
樓主又會話對方唔肯俾機會架啦
你睇唔到佢呢個po咩表現咩
人地俾機會試咗兩年,發現唔ok要走,佢都仲喺度死chur
你睇唔到樓主呢個po咩表現咩
其實係呢2 年對女方唔公平先啱
樓豬2017年話自己有個6年半嘅女友
但同年仲係度開post 搵個叫kar__係TG傾開嘅女仔

大概17,18年結婚,當時老婆病咗嫌香港睇病貴想帶佢去中國啲睇,平幾舊水
屌,真係充滿樂趣
呢樣就係溝通問題
兩年前比credit個陣應該要講埋唔可以返舊賬

得既話就繼續
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞