要求離婚, 然後拒絕一切溝通

654 回覆
17 Like 883 Dislike
多謝你
我離婚一回事啦, 反正宜家呢到都有一半係變左用黎屌柒你班垃圾連登仔嫁喇
感情呢d野,
我覺得可能呢兩年佢同你扮冇野,
但同時可能生活中好多小事都不停remind緊佢外遇時點樣,
個女人同你點樣做過d咩, 你掂佢果對手掂過個女人之類
佢下下都會好辛苦,
去到頂唔住時咪唔想見你
見你對佢又的確只有痛苦,
咪唔見你唔想同你傾囉
繼續失控, Good dog宜家呢個心情有狗撚下真係放鬆左好多
真心嘅:
婚都決定要離,你仲有乜好傾

之前偷食拖泥帶水(你自己話嘅),而家又係咁
決斷少少啦。自己做錯咗,仲要慢慢去將個重心放返喺佢度改變唔係一日半日嘅事,但感覺上,你好似真係欠咗啲誠意。如果你重視你另一半,你偷食被發現好應該係即同第三者斷聯,自己守返一大段時間行為啦。你拖泥帶水,只會令你另一半覺得你係因為俾人飛所以返屋企

乜叉都唔傾係咪正常,每個人都有唔同。但如果係我,我都係會乜都唔傾,要傾就搵律師。都行到離婚呢有步,你仲希望有乜可以傾?

分財產嘅,律師傾
贍養費,律師傾
傾唔離婚?睇個勢佢已死心根本無灣轉
道歉?望落已太遲
由你作為人夫出軌仲講得出話知道自己想要咩嗰下,你老婆已經無嘢需要同你再傾,你都已經失去同佢一齊嘅資格。
離婚呀 抵死囉
你諗下你前妻 好快就比其他男人屌 再數你廢
慘慘豬
人地正經答你你仲咁樣咀咒人地
你份人都好仆街吓喎
你自己諗下,咩叫出軌
出軌係背叛,等於你交咗一生比一個人,然後個人翻轉豬肚就係屎
每個人對感情睇法唔同,有人可以好接受好原諒,但出得軌就預咗會變做仇人
同仇人又乜撚野好傾
佢唔想單獨出嚟,明顯怕自己心軟,唔講感情咪講錢
個陣時都真係覺得過份左
唔撚會係比你個社會垃圾屌咪得, 我都希望佢可以搵到下一位更好既, 你就繼續對住個Mon打飛機啦
慘喇 個前妻 要比人屌喇

再比人笑 你廢
慘慘
好似你, 笑死
無offend
想問下 樓主過左四十歳未?
純粹問下
我滾唔滾 你老婆都唔要你架啦
慢慢沉默啦垃圾連登仔
樓主大型垃圾
出軌仲想扮受害者,等連登仔鬧你前妻
你人又老 女又無 仲有埋精神病係慘啲既
我建議你依家上天台跳落黎算啦 你呢世都無咩用架啦
下世再刷過首抽啦
佢唔敢講 面對唔到
繼續留名垃圾出軌孔乙己樓豬(已離婚)以一敵百
笑死 完全唔肯面對現實 現實離婚又接受唔到 網上俾人撚狗又接受唔到
除左面皮厚啲樓主你有咩用
去加沙拎塊面皮幫手擋下子彈啦
圍爐失敗好慘架樓豬 仲死要面覺得自己贏晒 思覺失調咁
呢個Post既結論係:
有一個女人既果斷決定 拯救咗自己既下半生

用大時代既角度去睇:
玲姐終於成功脫離丁蟹既魔掌
樓主好心入番青山住啦 遲早又黎多單鑽石山案
周街話人連登仔斬鳩人
樓主應該唔覺自己有問題
轉過撚頭分分鐘覺得連登仔唔認同佢係連登仔有問題
恭喜佢前妻下定決心離婚,對住大型垃圾早走早著
真係好 恭喜佢 唔使再日日對住個舊人型垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞