要求離婚, 然後拒絕一切溝通

654 回覆
17 Like 883 Dislike
再一次體現到你D理解能力有幾撚低
你都好撚笑宜家你真係當連登個起底功能粒制係神秘功能? 由比人講我出軌開始我有否認過? 死返上去睇返哂成個post講咩啦
同你班垃圾連登仔對屌只係純粹比我出下氣既工具, 好既意見我有收到, 我會識用去改變我自己諗法, 做咩我要Share呢個Post比我老婆睇不如拎比你老母睇睇你個仔幾慘, 入黎留個言都要比人串
你都幾搞笑, 你都只不過屬於個一大堆垃圾連登仔既其中之一, 我有野忙會去忙, 得閒臨訓咪返黎呢個Post睇下你班On9仔點樣覆囉反正我睇完怒屌下我又舒服有咩所謂

原來邊個比邊個撚係用時間黎定義, 難怪你咁失敗
疏遠可以有好多可能性, 工作生活原本就有好多壓力會令兩個人未必想幾時都係一齊, 短暫分開下或者可以有效改善關係, 一段婚姻唔係對方一回娘家住幾日, 就已經要即刻諗離婚, 比自由對方有時都好需要, 我會認為我係比緊空間佢, 所以對於佢要求離婚呢個決定, 我會覺得好突然
唔明
樓豬發爛渣
本來話唔至於on9,畀你撚咗下就嬲嬲豬話埋我on9

EQ低到無法溝通
多謝巴打你既正常回覆, 屌我出軌, 我從來無唔認, 你睇返我咁耐回應有邊句係講過我否認出軌, 當初開呢個Post既原意就係, 無論任何原因, 我出軌又好, 佢出軌又好, 邊個錯任何野都好, 去到要離婚既地步, 要簽紙既地步, 係咪仲係可以完全唔見面, 連電話對話都無咁樣去完成整件事,

對於個D入黎發癲亂鳩咁屌個D, 我真係睇唔撚過眼D咁既垃圾白卡佬搞到連登烏煙瘴氣 所以我真係要撚下佢地先得
你老母都比其他男人屌緊呀, 屌得好舒服呀, 快D準備出去認多幾個爸爸啦
宜家你個隊友不滿我淨係佢on9唔話你on9呀搞到佢好不滿呀, 我咪比返你地一隊囉 EQ黎講我都真係算好, 對住班垃圾連登仔既回應仲可以回覆完心情覺得舒暢
努力收拾心情中, 好彩有連登成班白卡佬係到比我撚下講真心情好左, 另外離婚既野處理緊, 多謝你
佢由頭到尾都剩係想搵人去贊成佢所有觀點,你都明點解佢老婆唔想同佢溝通啦,佢老婆最清楚佢係咩人
乜嘢隊友
係咪嬲到震所以老屈人?

見到你畀人撚兩下就跳制,想唔舒暢都難
屌係幾好笑下次結婚留返啲利是睇醫生喇
180CM但 100KG,你話呢
做Digital marketing,做人咁無公關,邊間公司呀
通常撚唔撚係睇果個人講野理據可以完全令到對方無聲出,而你剩係不斷潑婦罵街,所以根本無任何野可以定義,對於你根本完全無任何廉恥錯到貼地都想人地覺得你岩,仲要講咩定義
點呀又肥又蠢又窮嘅93巴打(無撚)
笑死, 閱讀障礙?
邊個跳制跳制個個已經跳到唔知去左邊, 不如你追下故睇睇你可以點樣搵返佢同隊啦佢好需要你阿
好叻呀~ 勁! 180CM但100KG 宜家D連登仔真係當自己用左個起底功能就好似真係起左人底咁
應該既, 不過唔知你結婚個時收啲利是夠唔夠你睇
好勁好勁, 起底小王子
簽咗紙未呀中年失婚小王子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞