要求離婚, 然後拒絕一切溝通

654 回覆
17 Like 883 Dislike
知道, 多謝你既答覆
你地D答覆好撚合理連登有你地呢D人係到派膠真係陰功
唔撚覺得你地D垃圾留言係係到叫緊醒我
搞乜要出軌,咸濕定本身關係有問題
比你地毫無道理係到亂鳩咁屌唔通我仲係覆係呀係呀咁先叫正常對答? 對你黎講或者係正常既, 呢D咪係beta male
嘿,係喎,你講得啱
我明, 唔係要佢順我意, 宜家我唔需要佢同我見面, 我會簽, 我既發言一開始正正常常, 唔想帶任何情緒, 只係連登班痴線佬不知所謂既回覆令我真係不自控咁屌出黎, 不過我知, 我再屌D痴線佬都只係徒勞, 不過屌完爽一陣既, 咪屌下囉
你講你有咩道理質問你前妻唔理你
我想聽
反正今日dayoff
我唔撚覺得呢個係好答案, 無人會覺得呢個係好答案, 簽我已經決定左會簽, 幾時簽都定埋
你唔想佢順你意咁開post來問咩
我同你講 你一開始發言就唔正常
呢d叫自戀形人格
自己傷害完人 人地迴避你
以後反問點解人地要令你難做
嘗試拎d道德高地令自己好過
對你呢種人就係要猛屌
要一絲偽裝都唔比你先可以令你收下皮
因為真係無嘢好傾
咁見嚟做乜
有咩咁唔正常
我第一個反應都係咁諗

乜原來現實真係有人個格閪到咁

呢啲好明顯有人格障礙
我問完Post係到問就等於我想佢順我意? 我個Post有話問你地話點樣可以令佢順我意? 上黎開Post情緒抒發下唔得? 睇下大家比我既答覆比我諗下有咩可能性佢會唔想傾唔得? 一定係想佢順我意先會係到開Post?

有無自戀型人格, 我本身都未必好清楚, 但係有專業人士比過意見我, 我並唔係.

我傷害人, 係兩年前既事, 呢兩年發生D咩事你地根本無人知, 剩係知道去到呢一排對方話要離婚, 同埋唔肯見面傾, 憑咩可以係到屌我? 成班連登仔就係係到派膠, 認真講原因個D我有屌過? 我有反駁過?
反屌下你班連登仔就話人有人格障礙, 最撚叻就係你地
我一開頭以為你又係假膠

但起你底睇返你過往經歷先知真人真事

不過認真講,睇返你以前開過既po都尚算正常,肯正常討論吓咁

但你呢個po好似痴咗線咁起曬鋼屌人
可能離婚單野對你打擊太大搞到你呢段時間極度燥底同暴戾

希望你過多一兩年會理性返少少
目前我好理性, 離婚既野我處理得差唔多, 痴哂線係到屌人係因為班人根本唔撚正常, 好地地開個Post抒發下唔比? 唔中意你可以留個負評然後出返去唔得? 睇下班垃圾連登仔D回應? 一黎又屌人老母又叫人去死, 成個精神病咁, 我想比人屌都唔撚係咁屌法下啦嘛? anyway啦, 其實我都知班連登垃圾不嬲都癲癲地, 係到屌下D痴線佬我反而個心舒服D
你份人都幾自我中心

不過你開心就好,大家都係上網9up啫
企開d啦 屌你老母
自我中心個位係邊?? 無錯既大家上網都係9up, 以上呢D咁既言論害死人既新聞亦都唔係未發生過既, 不過我唔會既, 只係見到呢班咁既鍵盤戰士睇唔過眼, 宜家有心力既咪屌下囉
又一個痴線佬快D去睇醫生
你傷害過人 之後道左歉老馮要人原諒你? 同你殺左人之後講句對唔住就解決到問題?
你前妻做得好正確呀 真係有野要講點解要等到離婚之後先講?
你出軌就一定係你錯撚哂 唔好比咁多借口自己
任何用得「我知我唔啱,但係…」「你唔知道故事嘅全部」呢類句式嘅人基本上都可以直接block柒
喺人生中block柒
出軌最撚alpha啦屌你老母
仲有「先唔好講咩原因」
即係佢好清楚咩原因
咁仲問乜柒
咁討論區啲人同你三唔識七,咁一定係有嗰句講嗰句㗎啦,洗撚好似現實咁要顧你感受

連登係有痴線佬亂鳩屌
但你問我既話,呢個po啲人其實冇話錯你

你自我中心個位在於你冇代入他人思考
好典型既自我中心撚,即係冇同理心

你由頭到尾都係喺以自己為出發點
「點解佢唔肯同我溝通」
「我已經認錯,點解佢要咁決絕」

好多野唔係認錯,肯改善變好就可以返轉頭
你試諗吓如果係你老婆出軌,你會唔會仲好聲好氣原諒佢?

你話你開個po只係想叫春抒發
咁你po頭洗撚問「咁樣正常?」「有咩人接受到?」
圍爐不成俾人屌到惱羞有啲肉酸

知你睇完又會谷住谷㗎啦
唔洗回覆我了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞