要求離婚, 然後拒絕一切溝通

654 回覆
17 Like 883 Dislike
離婚後會否有金錢或子女上嘅瓜葛?
https://letmegooglethat.com/?q=%E9%A6%99%E6%B8%AF+%E9%9B%A2%E5%A9%9A%E8%AD%89%E6%9B%B8
幫埋你最後一次啦 見你俾人撚到癲左咁我都唔係好忍心繼續撚落去
樓主應該有過人之處 一方面出軌可以玩咁耐 一方面老婆拖咁耐先同佢離婚
都決定離婚 仲有咩好溝通
多謝, 雖然都無咩幫助, 但至少好過你頭先失控既表現
支持您
一個男人係冇可能一生一世只愛一個女人
離婚除咗錢之外有乜好傾
但樓豬又話無金錢瓜葛
咩對待?唔知仲以為你俾人斬
你出軌幾年 而家唔想同你溝通就小朋友發脾四 好心你啦知唔知醜
有病睇醫生啦, 再唔係不如返去讀返小學改善下你D閱讀能力啦, 對住你班連登垃圾咪就返你地係到小朋友發脾四囉, 你地垃圾係唔中意理性討論呀嘛, 係要一黎就屌人老母呀嘛, 咁咪互屌下囉
偷食仲要扮受害者帶風向
好撚正
全世界都知樓主出軌
中point
咪大家經律師溝通 唔同你講野犯法
睇你啲口吻已經feel到同你講嘢都係多撚餘
盞谷鳩親自己嗰種人
帶什麼風向? 眼訓去訓教啦係到鳩UP緊D咩?
你自己睇翻 #20
邊有得睇漫畫咁逐格講 一件事就係有前因後果

係啊 呢到全部都係同一件事 明未?
咁就唔好講, 滾啦, 對待你班垃圾連登仔係要咁
講前因後果? 不如你諗下我幾時開始咁講野? 宜家咪就係你班垃圾連登仔聽撚左少部分故事就當自己知道哂所有野, 然後就係到屌人老母叫人收皮咩咩咩囉, 不如你由#1開始睇? 一開始邊個講野偏激先? 明未?
其實你想點
人哋巴打攞事實答左你
你自己都話係好答案
跟手就咒人哋被離婚既時候都會咁樣被對待
黐撚線

你自己都話
分會離,人唔會留
咁你既然只係執著要溝通only,而你個soon-to-be前妻嘅唯一condition就係簽離婚紙,點解唔簽左先?簽完咪溝通飽你

事實就係根本你就接受唔到自己有錯
睇你成個post嘅對答都睇得出你係極度自我中心,任何事情唔合你意就一定要拗到你贏為止
你執著於一定要同你個soon-to-be前妻"溝通"其實都係想俾自己一個機會去gaslight佢

睇穿你啦
垃圾
唔瞓住啦都係,見你一比我講中就玻璃心嬲到咁,笑到瞓唔著
邊個玻璃心? 你咪唔好訓, 笑死
不如你由頭到尾睇一次呢個Post, 睇下呢班垃圾連登仔點樣回覆啦,

原來你覺得有朝一日離婚既時候, 對方拒絕同你係溝通係詛咒黎嫁? Oh咁點解你又會覺得我講既好答案就真係好答案? 如果你覺得呢個係詛咒, 咁樣姐係你認為離婚簽紙唔應該係比對方拒絕溝通啦, 咁到底你係到講緊咩經?

我係成個post既對答係咁就係因為係你班垃圾連登仔極度自我中心, 一黎又屌人老母又剩, 二黎我就真係屌撚哂你地班垃圾連登仔老母喇, 對於人地既故事一支半解, 就係到留D咁既言, 好撚客觀, 好撚理性?

最後, 最撚醒都真係你, 原來簽紙前要雙方傾一傾只會係為左gaslight對方, 所以連登仔真係天下間最撚專業既離婚專家黎

對於理性既回覆, 我無反駁過, 麻煩你真係認為我咩都要拗到贏為止既就自己去由頭睇一次呢個Post
絲打得閒可以追我故,欣賞下樓豬點樣駁我咀句句都輸唔起,將人地鬧佢既point反問一次就以為自己贏左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞