要求離婚, 然後拒絕一切溝通

654 回覆
17 Like 883 Dislike
佢前妻 又比新仔屌緊
笑尻個肥仔 短撚

佢雖然口講認同出軌係錯
但感受唔到佢對傷害妻子既內疚
同對成件事既反思
有咩資產轉到做cash就轉
走唔甩個啲盡量諗辦法先
第一你自己老婆衰唔好講到所有女人都唔善解人意

第二你覺得你老婆唔可以充當你心靈伴侶你應該同佢講、搵counsellor,唔係用出軌既方法去填補心靈空虛

第三,如果你出軌目標只係一個唔破壞你家庭既第三者, 唔係搵過個女人維持長久既關係…咁我又睇唔到你可以搵到真正同你共情既人. 女人都係要求等價回報既

定係你只滿足於虛幻短暫既共情? 咁同你尋找穩定既心靈共情又會唔會背道而馳?
你講緊乜野?定你回錯左人?

我淨係講出軌一事已經令女方對男無左信任
有咩事係同最信任既人講,而佢選擇既係家人而唔係樓主,已經足夠印證呢個講法,而樓主擦覺唔到呢個現實而覺得突然,其實樓主智力絕對正常,唔會擦覺唔到,只係一直拒絕接受呢個現實,就用一大堆藉口黎扼自己。

至於你就講埋一大堆….
女人係唔會同一個精神乞丐共情
佢地都係想要一個富裕既人
呢個其實存在悖論

如果精神富足乜都唔缺
自己爽做乜照顧多個人

呢d人係唔需要女人共情進入長期關係
衰左还衰左
而家係講男人之苦
男人點解成日呻結婚女人變左一半,生仔又變埋另一半

離婚率咁高

結婚係對男人最大騙局唔係無原因
唔駛跟佢個spin
出軌,事發,對方會提出離婚,就係咁簡單。

有啲野發生左就係發生左,出軌,被帽嗰一方受到傷害就
一定,而呢個傷唔係話復原就復原到,事主自己都控制唔到,創傷後遺隨時跟一世。無事發生尤自可,可以扮冇野,扼自己以為冇事正常咁過,一有咩事發生,就會伴隨勾返起出黎,個身體話返俾自己知,原來我點樣都係接受唔到,認清左自己,唔想再扼自己,所以咪要佢個了斷。

當然呢個係個人推測,但都係跟樓主講既每一句去推斷。有事發生唔係搵佢而係搵屋企人,呢個已經最大例證。
又話好貼嘅報應到咗死全家忙住收屍?
你自己有感而發就另外開個po慢慢講

而家係講緊,女方要求離婚,然後拒絕一切溝通。先唔好講咩原因, 請問咁樣正常? 有咩人可以接受到? 除非本身都係好想同對方離婚既人之外。

講緊而家發生既事唔係突然,係有跡可尋。
樓主需要認清事實,咁先可以走出陰霾,行以後既路。

呢件事係點都掹唔到轉頭,完左架喇,等情緒發洩完,就諗下之後既路點行。
攔路雨偏似雪花 飲泣的你凍嗎
真係唔知邊個失哂控,自己係一個閪人仲想搵共情
你老婆嫁俾你真係慘烈到
真係佢終於解脫
一陣又話埋你係我隊友
我地成班連登仔恰佢一個白卡
所謂撚呢, 就係對撚住你條連登白卡佬係到發癲既時候, 可以用語言去戲弄到你條傻閪失哂控, 仲可以令你係到以為自己撚緊人, 呢D就叫撚喇

完美演繹
樓主又自爆住公屋
咁似某s刑犯,自己先出軌入jail ,怪妻離婚佢仲要去報仇,之後仲專殺女,最後s刑不知錯。一堆男網友仲聲援佢
道德批判on9仔都識
但批判之後完全無用
大把人長大左自成都成為自己最討厭既人
離得好呀 祝你前妻 前程錦繡
樓主jump得未
下屌 岀完軌仲要人支持你????
其實感情真係冇撚分對錯
如果遇到個更愛嘅咪放人走囉
屌你老昧 又要拖晒兩邊 又要柒 俾人知你拖兩邊
人地仲肯話你聽見到你好緊 條女菩薩嚟㗎啦
你仲好意思話人唔支持你?????
???????????????乜撚野 幾廿歲人 唔係要你成世人只愛一個 但要知乜撚野叫責任囉
你好好🥹
唔係spin

世界咁理想,就唔會有窮人

你認知仲需要加強
咁你留係到托柒
唔識爬就躝啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞