要求離婚, 然後拒絕一切溝通

654 回覆
17 Like 883 Dislike
得喇得喇佢都on9, 得未? 同你一樣喇, 比撚埋佢做你隊友喇, 一齊繼續屌我啦好無?舒服D未? 人做狗你做狗做到你好似無隊友會好難受咁真係好撚好笑
屌我一起底睇返呢位刮目せよ巴打, 原來真係白卡黎對唔住我應該包容多少少
有人發爛渣呀!
就返對方語氣姐
好在冇細路
Psychopath會遺傳
一陣又整多幾件白卡出嚟
呢隻賤種好多吠得又夠大聲 面皮厚過地殼
好在, 你之後都要小心D
包容~ 係喇係喇我賤種好多喇
佢唔會覆你 出軌撚樣 唔會錯
追Post追得好貼, 對於同意既野, 又無野回應我咪比左個讚囉係好似你呢D咁既垃圾連登仔先值得我覆既
你 前 妻 比 其 他 男 人 屌 喇
可能 有其他人 準備緊 接棒喇
慘慘豬 婚又要離 又要比前妻笑你廢

出軌呀 抵你死
咁人哋都有結論,只能後悔你一開始就做錯出軌,冇得怪人
一次不忠,百次不用,佢有嘗試原諒你已經好大度
你前妻比其他男人屌緊呀 屌得好舒服呀
我相信你有原因嘅三兩句都講清楚
咁啲人屌你出軌有無屌錯?如果有屌錯你唔使對號入座喎
老生常談,哀莫大於心死,冇點解,你要明既係就算你做幾多野保飛你都係一開始做錯左,不論你係因咩理由而出軌
樓主有得揀嗰陣: 正呀屌你
到老婆揀嗰陣: DLLM 做咩唔理我
你兩個幾星期前寫
“最近同另一半疏遠左, 好多時候佢返娘家訓, 今個星期突然之間收到封佢既信, 話要離婚”
當真係感覺到先,最近疏遠,多時返娘家,佢行動已有跡象。亦都有時間係相處,當時係可以傾,咁,仲算係突然離婚?
感覺唔*到
問返你自己 幾時會對一條女拒絕一切溝通
衰左偷食就算撚數啦 玩撚完架喇
你都幾搞笑,你覺得俾一大堆人屌之後逐個回係1個人撚咁多人
計時間邊個用多d,連邊個俾人撚都未知
難怪你咁撚失敗
你咁鬼風騷不如俾呢個post你老婆睇啦
因為佢本身唔講理由想扮自己係受害拎共感r同情,點知俾人起底起到佢出軌
真心,你真係反社會人格,完全唔會代入對方立場嚟思考,好似個細路咁要點就點

錯就要認,打就企定都唔曉
輸打贏要
大家好, 我又返黎, 差唔多訓教, 又有D時間屌下你班on9連登仔唔好成日剩係識掉D terms出黎啦, 理解完先係到發表你D偉大言論OK? 反社會人格同同理心都未分得清楚就企埋一二邊, 一係就出去同樓上D on9連登仔去駁屌啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞