要求離婚, 然後拒絕一切溝通

654 回覆
17 Like 883 Dislike
傾財產分配,求對方唔好拎咁多
或者欠對方錢,希望佢俾多啲時間 甚至乎唔還
如果有細路就關於撫養權
冇人會同嚿屎講嘢, 咁你明白未?
認真問
你會唔會同出軌嗰個繼續發展落去,甚至最後結婚。如果會,你點保證你真係愛佢一世唔會再出軌
用追故模式立一立
係咪假膠黎?
乜正常人會咁講野?
不如掉返轉問 角色互換
出軌同拖住兩邊既係佢前妻
咁佢又會點
屌得好
呢種人正一仆街黎
除左出軌外,仲要格衰自私
勁識spin
第一頁已經有人話樓主老婆有第三者
你老母比狗屌呀
生撚着你個仆街仔
屌你老母個生滋爛臭閪
咪有晒原因囉,仲有咩好傾?
然後全家去跳樓
點解要保證
你呢句野我分開黎睇係對我呢個都被人出軌既人理解出軌既人既心態,都覺得係岩wor

但係都係決定出軌既人自私做成,如果係覺得唔岩既咁點解唔好好地離婚先再識第二個?
前妻拒絕溝通係樓主錯過哂同前妻溝通既timing ,佢上嚟問都係只不過唔信呢個答案,
想要聽佢聽既答案遮,
我諗佢前妻想溝通個陣都想聽下樓主點解要出軌呢個答案,但依家已經唔重要,
因為樓主前妻已經唔care 樓主想溝通嚟做咩,因為對佢前妻嚟請講,樓主呢個人係佢心目中已經唔重要
你連自己出左乜嘢問題都唔知, 跟住落黎 你自己小心睇路
人一唔同你溝通就先認為對方可能有問題
睇黎你仲有一段好漫長嘅路要走, 先能夠明白
你覺得嗰個係咪好答案 係咒人定祝福人 你心照啦
咁大個人婚都結埋又就黎離埋
都仲咁細路仔玩埋呢啲口是心非...

玩埋呢個po 發洩完情緒就收拾心情同人斬纜啦
最後都似返個男人果斷啲啦麻煩你
樓主唔明, 佢自己字裡行間已經透露左
"點解我老婆唔順我意, 點解佢連正面同我傾既時間都無
我有進力keep 住大家關係,老婆應該感覺到, 點解無效果"
好多野樓主不自知咁做左出黎,返唔到轉頭, 錯過左黃金時間
哀莫大於心死
終於有人講人話,樓下都係
睇樓主d對答就知佢幾難相處
佢前妻真係早走早著
唔想傾未唔傾囉,十分正常,咁都要上網問
所以佢咪出軌
樓下先有人講人話

淨係識屌人出軌
成個flow大家都舒服先無人搞咁多野
你未係個位,咪證明你幸福
所以咪咁高離婚率,大把偷食case
由佢活喺自己個世界啦,唔好諗可以叫醒到佢
你最清楚所以要被離婚
樓主副業應該反駁隊黎,唔理合唔合理鳩反左先
樓主好好趁最後一次機會講心入面既野吧
唔好帶情緒,有d野衰左就係衰左

的確對方無需要包容你,人地已經係陌生人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞