[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (104)黃金樹幽影DLC 開始

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
見唔撚到可能兩個字?
我都係假設啫
樓上已經有位巴打翻滾贏到啦
自己讀唔到大學話讀大學無可能
咁只能講碎星真係宮崎英哥最愛,同亞爾特留斯一樣既又勁又型又人品高尚既英雄
我唔知樓上位巴打翻滾係咪無傷過啦
不過我係覆緊翻滾無傷可能幾百次先得一次得
你都幾撚好笑
我邊隻字寫住無可能?

溫柔同強大
葛德文仲切合D
生前勁到打贏古龍、贏盡所有人愛戴、之後仲可以化敵為友包容古龍
以為你覆緊翻滾過唔到嗰個point
佢法環打手 好defensive 認得佢個名
又話可能要試幾百次
又打手

雙月唔合理咁難
我問點解又打手

又話碌唔到
有人碌到
又話人試幾百次

唔夠打叫你升下 level 又覺得比人笑

我又覺得
自己做唔到
唔好話一定做唔到
首先我講第一句 有就實有架
已經代表我唔認同完全冇可能
只係好難
你覺得自己玩er能力好勁 鐘意串人wfc
但唔該你搞清楚啲閱讀理解先好唔好
條友幾好笑 早幾個po見到佢話唔係想拎優越感
但發現有人講啲boss點點點
佢就第一時間串人渣
谷底森林堆野好難反
人人都有出現 就係佢無 (應該話係無成為boss/ npc咁出現) 算係有d遺憾
就算最後唔係騎佢, 復活佢做米凱拉 既二頭目都好
索爾城寫左咁多太陽 乜乜柒柒 最後唔用真係可惜
打機拎優越感
乜你要靠打機先有?
佢淨係識講 廢就用骨灰/其他強力武器呢個論點 勁就會靠閃避過到
我估佢腦中並無數學/統計學既概念
用outlier 去證明 難度無問題/ boss設計無問題 亦都無考慮過就算過到 玩家既感受/體驗係點
行下行下入左個龍洞 有啲咩的
成日喺啲轉彎位擺怪好on9
你覆撚左我212個reply先啦
見人講啲boss既問題就即刻衝出嚟吠
柒左就第一時間潛水
諗諗下會唔會DLC就係要你玩防反
終於打嬴隻on9狂龍,一開波連打中佢都成問題,用唔少時間記佢個閪龍頭位置。到依家都唔知2連咬幾時先會派生攻擊。

仲有2階招直線火2連爆根本就係隻狼咒怨之鬼個招,狂龍個招更撚難避,要好撚極限,自問最後打嬴都只有30%成功率閃到。
用戰技,係連登仔眼中已經fail
最好笑係成日借啲意講自己裸裝同埋打咗N次女武神
做完支線 打完蛇佬仲用緊屍山
DLC 把連星同黑刀 型就型但係好難用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞