[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (104)黃金樹幽影DLC 開始

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
原來怕火 仲用緊連星劍同佢打
其實如果佢係dlc 有提及一句就好/都好
現在一句唔提 比人懷疑製作組係唔係唔記得
no
打完final boss地下個記憶係講緊米凱拉一早已經揀定左拉塔恩
「我全心全意在思考,推箱子(代表前進)、轉盤子(翻滾)、摸耳朵(跳)、生氣中斷動作…」
以為淨係諗攻擊/前後翻滾之類諗唔關事既野先打到真係幾勁
呢個設定真係幾空降 本傳一句hint都無
幾個遊戲以外線索
宮崎英高講過咁多個Boss入面最鍾意拉塔恩
三浦健太郎係臨出Elden Ring前幾個月死
宮崎英高係烙印戰士死忠
咁真係無計
純翻滾跳斬卡左四個鐘過到
唔知點解我比佢打,好撚痛
庇佑17,物防70%左右,聖防67%
睇呢個人個狀態欄好少防御性buff,但係都扣得唔多,睇唔明
https://www.youtube.com/watch?v=h121X3seoE4&ab_channel=CGInferno
狂龍好玩
要似打女武神咁防 counter 幾過癮
想問下指紋盾最快要過幾多個王先去到攞?
我庇佑好似14好多時半套combo已經死左
最後卡到熟晒P2除左兩招大同殘影其他都都可以碌晒
打完隻手震左半日
野獸爪好過癮狼人咁
三個
兩個大盧恩上王城再去地底打贏蒙格就可以玩小朋友落樓梯拎
冇野了,佢99生命
有就實有架
但你攞啲最勁既痴線佬嚟同普通玩家邊有得比
人地都可能試左幾百次先有一次得
呢隻反而一take過番
可能因為唔會俾佢卡牆
碎星同佢既約定?

依個就令我諗到,女武神之所以同碎星開戰就應該係碎星唔再接受米凱拉,而最終復活出黎既碎星係年輕既佢,而唔係後來既佢,係咪更加證實佢兩個之間既分歧呢,碎星唔承認所謂既約定,會唔會係碎星睇得出依條友既瘋狂
我諗最低限度都要60血先冇咁易蒸發
唔係 再高d個塊平原 正9點方向
d大陸人用外掛飛上去睇發現無野
幾百次得一次
吹大 d
on9仔,我話唔合理唔等於我唔夠打,你真係冇撚腦
拉塔恩唔鐘意偽娘
你推測幾有可能, 只不過係呢個"約定"本身 設定好空降
拉塔恩都得 咁真係咩人都可以寫到同米凱拉有約定
點唔合理法先
雙月真係招招都係正常避
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞