[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (104)黃金樹幽影DLC 開始

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
應該係凍傷?英文寫frost bite
打大佬唔著數
主力一定係你自身先,有排你都未執得滿層啦
唔使理,直接玩就得,心得只有自己體驗先係真,我打到而家個人覺得除左南面個地圖真係太空之外其他無咩意見

尋日直劍單挑打埋一堆人卡到屌哂老母既河馬同野豬騎士,只可以講,呢兩隻野無班友講到咁難,有D野,真係自己試過先知
舞獅
好狗,係咁屈人盲眼位

啲係二樓出或者跳起既招都算,四隻腳貼住地出既fing頭招都要將個頭擺去啲盲眼位先fing
睇邊把啦,黑鐵鎚又快又高硬直都cls
好多時唔係難係煩,即係啲火巨人loop撚到煩
開場招撞可以入去即上馬橫跑+二連跳閃,之後落馬貼住佢打就無咩特別
智力build入dlc 用法術可以點玩
d boss快到無機會詠唱
打左兩隻boss搞唔撚掂
要轉返巨劍跳斬先贏
邊度可以刷
單挑唔玩召喚?
咁一定要用縮減詠唱護符
帶銀龜符 感應+5符 食銀爪同銀幣
加感應50點
覺得召左野難打左
solo隻boss d招每一下都瞄你 有路捉
召左野變運game, 可打兩下隻灰然後打你一下
我刷緊幽影果隻
你可以質變把野 食哂力敏智
我都係玩三屬力敏信, 160 lv
都可以玩到唔少武其實
DLC支線中途有一個強化版既護符,直接無視敏捷值變最高速,想玩射法術應該走唔甩呢件野
你已經答左自己

聽講拒絕的刺好勁
每隻灰有唔同吸仇恨率
d人話隻石巨人 配純法一絕, 你可試下

入左瑪利卡後花園,見到個小黃金樹有少少想哭

同時都懷疑梅XX 同拉達岡一樣係佢自己分出黎,同米凱拉一樣棄其他記憶情感
米凱拉只係學佢

梅瑟莫好型但好難打 下下都秒我
大家玩pvp壓到幾lv? 講緊後期都易match 人時期
我見網上d人多數唔會過180爆dlc
我諗 170~180應該都穩陣
隻古龍仲難打過狂龍係乜嘢事
野豬未打,不過琴晚打左河馬,真心容易,血少又容易出處決,開場衝埋黎嗰招試兩三次就知點避
話難嗰D十成九係一入門口剩係識得叫淚滴嘅垃圾
拒絕的刺秒殺一切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞