[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (104)黃金樹幽影DLC 開始

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
官方最新個更新教大家打機 CLS
自己仆街 比人打到變過街老鼠唔提 淨係提自己而家有幾慘
十足十某個國家
"指頭, 但是洞穴"係咸濕gag黎 通常有死屍趴係度拮高屎忽/狗仔式pose掛係欄杆邊就有呢句野

"如果有情人"就係有D鎖人既鐵鏈/sm刑具就會有

"蛇"係兩樣野 一樣就真係MGS蛇叔 叫你玩潛行
另一樣就係出現係梯前面 食"snake and ladder"呢個階音gag

"前無馬"無見過
"要塞,晚上"係食fort/night=fornite階音gag
打角人係咪會拎少招戰灰?
幽影樹庇佑 會幫到幾多?
怕左班傻鳩 打唔嬴隻game就洗負評
Final boss搞唔掂
最後都加入盾牌流 銅牆鐵壁比我督死左
True
頂多一至兩刀
問題係點解要阻止自己成為神
見人玩盾反個個都用卡利亞
其實係咪勁過黃金盾反?
Snake樓梯都係mgs reference 嚟,尤其是好撚長果啲
聽講卡利亞個盾反frame最易
但黃金勝在可以唔洗貼身
應該入股
其實Fs依間公司好耐歷史
咁用卡利亞算
河馬最大問題係
一不小心入牆角就穿模乜都睇唔到
除左變身多3招左右
基本動作都一樣

咪講左佢成神都拯救唔到任何野
佢做朵花連已死靈魂化成既融泥都有救贖到

瑪利卡要救巫人可以平反下,米凱拉純為力量權力
口講贖母親既罪棄乜棄物
事實上只係抄瑪利卡條路想成神
係咪真心覺得瑪利卡係奸就唔知,但基本上同正傳係一樣story,反瑪先係主流

唔玩dlc 支線唔會知,最大支線係尤搵教堂支線
想做個個龍洞任但又拎唔到藥水
轉玩古鐵隕石大劍 護符用龍輝大盾/ 阿歷山大 仲有2個用咩好? 招白光食唔食到葛孚雷 存力加成?
有冇大神幫拖梅瑟莫
判定持續時間兩個一樣
分別係卡利亞反普通攻擊唔扣fp,反魔法先會扣
黃金個判定遠d,但會扣fp
嘈嗰D擺明睇攻略過本體
開荒無攻略就唔識玩
狂龍打得贏 反而上山之前嗰隻白色古龍搞唔掂 迫我用外鄉人方法KO
最西其實係直接youtube片名放final boss名, 根本冇得避
DLC 真係好難 想問一下有冇dlc 既出血流

而家係四周 193lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞