[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (104)黃金樹幽影DLC 開始

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
玩到三周目睇你個留言先知call npc 會加boss血量(之前未call 過)
聽聞佢好怕火
得呂布得天下
唔同,反而有得解
但DLC米凱拉係成個人設唔同哂
葛德文一派個目的係想搵返個靈魂返黎
本傳文本都有講過米凱拉有派人去索爾城企圖拉返葛德文個靈魂返黎
dlc大可以講米凱拉最終點樣搵得返葛德文個魂返黎令佢成王
係點唔同晒,點樣冇得解
有阿褪可以由地面殺到上天再殺落地底
邊個估到推支線要吸毒自殺幾次
終於打完...
傳統純翻滾流可以死咗條心
final boss係冇可能,淨係用碌過到關
屌 原來三叉口的十字記號左邊塊高地平原完全無野
浪費我時間四圍搵 屌連地圖都唔識畫係到誤導玩家 偷懶到咁
有 但至少用你幾個鐘頭以上
騎馬打會67
指頭遺址啲粉紅色蛇仔好撚癲,狂出定身,你中左之後會瞬移過黎咬鳩你
唔係血怪手爪個度?
前面回覆有講米凱拉點唔同啦
個解係講緊點解FINAL BOSS係葛德文好過拉塔恩
本身就有哂伏筆

https://youtu.be/_fDk4TSm4q4?si=KRVyMND-RTRW_xyk
仲有另一隻舞獅,隻野仲仆街過塔之鎮個隻
格里菲斯仆街過米凱拉好多
格里菲斯只係想統一世界成就霸業
講到咁死
因住陣間有人拍片用跳舞氈翻滾無傷贏俾你睇
即係復活葛德文失敗,唯有實行plan B
琴日定前日已經有啦
但個D唔會係一般人做到
一上馬佢有招技會打7你 不過phase2有招可以上馬避
當年夠話無狗步無盾避唔到頭頂水鳥
係 不斷跳崖
其實我都認同打葛德文好過拉塔恩 有新鮮感d
不過睇翻最初trailer 女武神打拉塔恩係佢耳邊口嗡嗡 原來真係有講重要野 米凱拉等約定之王
呢個伏筆又真係幾神收得幾好 可能一早諗好
當年水鳥咪又係咁
頭頂水鳥唔用盾避唔到
但就咁睇更加會令我諗到,佢正正係因為無法改變哥哥既死而變得執著而瘋狂,最終導致佢為求創造完美世界而捨棄一切既行為
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞