[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (104)黃金樹幽影DLC 開始

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
屌 卡左係隻on9野豬騎士到
指頭遺跡個咋好撚似蚯蚓嘅撚屌 煩撚到
呢隻傻架,無限精力!
百智講 米凱拉係全部半神入面最危險
其實佢真係一早睇穿晒成個法環故事
暫時我覺得係穿鑿附會
睇下有冇人搵到文本解釋究竟幽暗之地究竟係咩黎
因為最關鍵係本傳有講過瑪莉卡係稀人
而稀人係出生於交界地之外,但依加講明巫者村又係瑪莉卡故鄉
咁就可能有出入
招撞向住佢碌好似易過左右碌
避到招撞就唔難過
最緊要讀指令,佢近既時候向前滾,之後再向左/右滾。
太耐無玩唔記得左個機制係點, 戰灰係消消耗品定係可以隨時換嘅
玩到爛啦DLC又嚟d on9洞穴,boss又見返死亡儀式鳥﹑提比亞船同古龍,出其他魂系game啦
知唔知物種保藏庫2樓有條通道有3/4隻嘢(跳落去有+3護符嗰度),3樓有1隻嘢放火嘅地方
放火隻嘢嗰到點去?
ER2
到時講上一代玩家成為王後N年
可以揀返唔同結局去開局
半神死左先會去到幽影之地
咁大王子一早死左,點解唔係棒佢做王?
佢話拉塔恩溫柔、善戰
咁大王子都打贏左仇敵古龍,仲同古龍結盟
又唔洗等主角殺左拉塔恩先繼續計劃
本體唔係講過 死亡盧恩殺死既半神係灰飛煙滅咩
係咪騎馬打仲衰
我用褻瀆埾劍,上buff 戰技每次扣5000幾,感覺上怕火
要兜大把理由可以兜啦其實
我用聖屬聖樹長槍 出戰枝冇上buff一下2500
咁你剛才批評要點係米既人設同本傳矛盾,咁依點唔係更exactly 同本傳矛盾咩
玩家們確信交界地中央的水域下方就是幽影之地,事實上,幽影之地火吻廢墟東方有一個「鎮撫石柱」(位於龍洞附近),這座高塔上方除了拿「古龍岩鍛造石」之外,還有一座石碑,上頭寫著一些線索。

交界地的中心——

所有死亡的匯集之處;

所有死亡的鎮撫之處。
https://www.4gamers.com.tw/news/detail/65502/elden-ring-shadow-of-the-erdtree-map-fits-in-the-middle-of-the-lands-between
快速登出大法
雷電槍 連同分身兩個抌死佢
佢唔係難打 但次次死完都要跳崖好鬼煩
能力設定得魅惑嘅都唔荒係善男信女啦
菈妮真係訓住贏 勁撚好彩
本身勢力得個廢老巨人, 發顛狼狗同 有異心既Figure變態佬 差唔多係所有勢力中最廢
但係佢有阿褪 一個殺曬全交界地既戰神呂布
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞