[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (104)黃金樹幽影DLC 開始

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我已經打埋山頂隻王
都唔夠呢隻打
我估本來呢招會自殘,但你唔死個move set 唔會打中隻怪自己。
係,所以dlc黎講真係好不解 有驚無喜 明明有其他半神可以用黎做boss,又推一隻用過既角色出黎 個背後故仔仲要係突然天降零鋪墊
已經講左只會有一個dlc, 而家應該已經全力做緊新作了
左指紋

右血血手
好多人想用本傳既屈機打法屈dlc
點知失效 就話啲玩勁到唔合理
根本冇思考能力 唔變通唔諗下邊度出問題

探索無聊空洞就抵屌 俾石俾蟲on99
單單2024年仲係光污染drop fps同會lag機已經可以比負評
本體最深刻係層層差唔多樣果個迷宮

真係做到果種無限loop密室既緊張感
如果尾王/隱藏boss 係準王者 + 指頭巫女,我一定秒硬。
期待左太耐,好似當年FFXV 咁。如果佢早半年出就冇咁多負評。
根本好多負評係講成日卡(我3070耐唔耐就小卡,一有大量effect就40fps),探索問題,真係剩講太難嘅根本唔多,係啲youtuber拎哂啲講難度嘅出嚟講
大家有無d未出就好期待,但到出左之後發現無實現到既野?

當初我仲諗住打到一半劇情,過左某隻王會解鎖第5個飾品位
同埋DLC有D地方一定要經過地城先過到去
途中完全冇代入感
講起黎到Dlc 聖屬既武係咪全部玩具黎 蕾妲把野勁廢,去到最尾傳說雙頭劍又係
黑鐵鎚
所以佢而家有雷屬比faith 玩,本身都唔明點解雷屬得敏捷加成
蜈蚣boss個地圖
有間野係東面
其實呢把打驅幹係咪勁過其他大鎚,尻打都爆驅,仲要玩faith可以照樣玩冰變質唔會點減傷,因為爆冰就大大力
有邊把野好玩 或者禱告
個map一開始果隻癲手會跌拳套

不過好似無乜用
其實佢隻癲手應該整做格鬥術,就咁拳套完全無興趣用
Call曬兩個npc、骨灰
都唔夠final boss p2打
d幫手又快死
死亡騎士套+死騎單手斧+新電槍

死騎把斧個戰技其實幾好用,第一段閃身可以避招再攻擊
死騎長斧感覺好用啲 一樣瞬身去斬 但大斧 攻距長 本身又buff過大斧攻速
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞