[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (104)黃金樹幽影DLC 開始

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
冇問題嘅,佢地想試新野,要你完全潛行唔殺怪
經典套路-掉石仔引開佢地
過關之後,睇D玩家留言-做得好,蛇
就會會心微笑
女武神都要改弱,扯線公仔憑咩
一入去見到勁大個
心諗
Bug更加易fix,應該單純太勁,估佢應該會減爆炸次數,或者每下個傷
唔怪得入到去某D地方,顯示卡就狂叫
又係個濕鳩光追累事
佢一日唔搞下班火巨,靈火龍應該都唔會搞調香住

純粹判定太多hit,改一半再+轉下範圍好易
同當初血狗一樣,多hit判定問題
其實有時見到D留言好多都有意思...
但譯咗做中文就好多人唔明
好似"指頭, 但是洞穴" 唔用英文唔知佢UP乜...

不過蛇係乜? 指潛入(SNEAK)定偷襲(SNEAK ATTACK)?
係咪d好長既梯/樓梯?
應該係MGS3 既 Reference

我就玩英文,成日見到 No horse ahead 唔知講緊乜有無其他語言巴打解答
有無人好似我咁好傻好天真,每次見到前有隱藏通道都會碌一下中伏
如果係MGS既梗就應該真係指蛇, SOILD SNAKE...

"前無馬"我都唔明...
用囚具啦
正傳6 70度gpu,dlc好多野區上80,野區加多特效會上90度

利申3070
1.12.2好似BLUFF咗幽影樹庇佑?
被人鬧太難鬧得多?
强國用語,唔使明
話人冇老母,9成係你媽死了嗰類
我依家用螞蟻劍插佢,都ok
但差唔多打死佢出大技飛上天必死
點避?
buff 頭10層nerf後10層即係後面一樣囉,易啲入場
即係前有狗咁上下
狗係英文玩家不停喺任何動物前面放dog,馬9成係強国人版liar ahead話前面訊息條友冇老母
打鋪機都要鬧埋人阿媽強國人咁癲
袋住個睇隱形火把
即係前有騙子既nmsl版
指頭但是洞穴= Finger but hole , 玩finger butthole 諧音
睇返回憶未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞