[父親節快樂]無職轉生~到了異世界就拿出真本事~第二季下半 (5)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
https://x.com/Magote_rihujin/status/1802354189210898454
捲軸可以無詠唱地使用,但理論上可以詠唱嘅時候就保留唔用住

習慣對Paul行動作出反應嘅兩人最快,之後就係Roxy,最後先到Rudy,咁嘅次序

Paul 好強。果然係Paul嘅時代。

用水魔法同土魔法會令迷宮崩壞,但已經無法選擇手段了

Paul「好煩啊,我好冷靜啊啊啊!!」

一齊住左七年仲話係陌生人真係好過份!!
咁即係話,轉生之後嘅Rudy一直睇少周圍嘅其他人
對於好似Paul同Sylphy咁能夠建設關係嘅人,
同其他好似Zenith咁未能夠建設關係嘅人,
感受唔同都係事實

https://x.com/Magote_rihujin/status/1802358220218159441

Talhand係一個可以做前衛嘅魔術師,all rounder

如果燒傷就唔可以再生,咬走嗰度咪得囉!

將無頭嘅頸畫圓咁fing黎fing去,剩低嘅頭瞄準最麻煩嘅敵人。
預知眼嘅弱點係佢睇唔到視界外嘅嘢,同太大睇唔曬嘅嘢。
所以咁樣好有效

上級治癒魔術都回復唔到缺少嘅部位。
再見了,海格力斯。

啊啊啊!

比起自己嘅驚訝,能夠關心Rudy嘅Lilia好堅強

得知Zenith都唔係平安無事,心碎了。
第22話完結了,辛苦曬。

https://x.com/Magote_rihujin/status/1802370304255361273
人地話我係冇心嘅人,但其實我因為自己作品特別擺心機嘅地方被最高品質咁動畫化而微笑。

執一執字
其實作者咁都回答左唔少
大學先學
其實好難會搵到支援 保羅佢哋講緊係傳說s級隊伍嚟都要打到咁 魯迪 槍佬隊dead end講緊a級已經喺最危險嘅魔大陸做到好出名 上級level嘅人係好少有 如果唔係基斯唔洗明知要等成年都寄信比魯迪求支援
咁樣諗
上集有提過Roxy有幾次都差少少會遇到rudy

同埋人神係咪真係幫緊人呢
同埋上個post都有人講過,基斯係魯迪到之前都有搵人去幫手救Roxy,但都無人幫手,而且保羅個表現係唔會想等人黎支援就再衝入去打
連仔加架
你真係奇奇怪怪
本身冇架,佢直接打出嚟
應該係連仔幫手加咗,上個post都試過類似情況
主要因為隻boss實力唔強唔弱,保羅團岩岩好夠打,
所以佢地先唔再諗搵支援
隻boss如果勁少少
保羅斬唔入/魯迪燒唔到隻boss
佢地都會諗撒退搵支援
連仔咁得閒
搵多個物理輸出都唔洗打緊咁辛苦

不過又唔怪得保羅 搵咗咁多年

緊係想即刻救老婆
條賤種狗開始扮無辜啦
咁想知過隔離劇透Post問啦
引完人劇透喺度扮無辜,呢啲最撚仆街
其實成日話魯迪一齊左成7年冇感情唔係人
但其實7年係咪真係咁長呢
同埋最多都係冇咩親情感覺姐 對比起現實為錢反面依啲
係咪真係PK得咁緊要
來自深淵
咁多人屌佢劇透
跟住你話人多手click入去
我話你咁好奇怪

講句野跟三顆膠唔會令你有說服力
睇多兩集先
有小說po你唔過去問就唔好怪人覺得你係特登
唔想被透又㩒開嚟睇係佢哋戇鳩但唔代表你喺度問係合理
好似剩返最後一個轉捩點
boss房有得隨意出入,主角呢d打機廢青無理由唔利用呢d bug屈臭條蛇
識再生 點屈bug
咪試咗用火魔可以斷佢重生
如果斷唔到應該就真係徹退
彈藥包 黃金鄉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞