[父親節快樂]無職轉生~到了異世界就拿出真本事~第二季下半 (5)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
樓主幾時改名
出來吧神龍
(喪父)
拋羅
打錯
唔會掛,佢都冇見過老豆咁樣
仆街廣東話拼音
即場死亡救唔到
無復活技
用水擋火完全無水蒸氣
直接加個死字變死老豆咪得
小說之後有講,龍神做咗魯迪老豆
幻想老豆死前交代身後事
都搵多咁多年
大婆又結晶化咗 無生命危險
點解唔等多陣
到有把握先去 好過咁辛苦打
所以係魔眼視覺突然黑mon?
劇透 拉
感覺越係成熟的大人越忍唔住
唔返嚟追po了
我記得龍神做左神龍
比你見到佢應該都變咗白骨啦
應該係見到個動作,理解唔到個動作做乜9,呆咗,中招
你點知佢有冇生命危險?呢集前係得小說黨會知老母咩情況無職啲人動畫黨都唔會知
遲一秒殺死九頭龍但救唔返老母都重得
https://x.com/Magote_rihujin/status/1802354189210898454
捲軸可以無詠唱地使用,但理論上可以詠唱嘅時候就保留唔用住

習慣對Paul行動作出反應嘅兩人最快,之後就係Roxy,最後先到Rudy,咁嘅次序

Paul 好強。果然係Paul嘅時代。

用水魔法同土魔法會令迷宮崩壞,但已經無法選擇手段了

Paul「好煩啊,我好冷靜啊啊啊!!」

一齊住左七年仲話係陌生人真係好過份!!
咁即係話,轉生之後嘅Rudy一直睇少周圍嘅其他人
對於好似Paul同Sylphy咁能夠建設關係嘅人,
同其他好似Zenith咁未能夠建設關係嘅人,
感受唔同都係事實

https://x.com/Magote_rihujin/status/1802358220218159441

Talhand係一個可以做前衛嘅魔術師,all rounder

如果燒傷就唔可以再生,咬走嗰度咪得囉!

將無頭嘅頸畫圓咁fing黎fing去,剩低嘅頭瞄準最麻煩嘅敵人。
預知眼嘅弱點係佢睇唔到視界外嘅嘢,同太大睇唔曬嘅嘢。
所以咁樣好有效

上級治癒魔術都回復唔到缺少嘅部位。
再見了,海格力斯。

啊啊啊!

比起自己嘅驚訝,能夠關心Rudy嘅Lilia好堅強

得知Zenith都唔係平安無事,心碎了。
第22話完結了,辛苦曬。

https://x.com/Magote_rihujin/status/1802370304255361273
人地話我係冇心嘅人,但其實我因為自己作品特別擺心機嘅地方被最高品質咁動畫化而微笑。

執一執字
其實作者咁都回答左唔少

作者係有特登提下Rudy視野見到咩
簡單而言,你見到人地拉拳,你會知道人地想出拳。
但如果你淨係見到佢個肚腩,你就唔知對方下一步想點。
可能有少少似玩3D 第一身game,太近隻boss,個cam崩左

詳細嘅聽廣播劇。
老母啲戲份本身已經少到pk
已經仲要失埋智
仲期待緊佢出返黎對劇情有咩推進
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞