[父親節快樂]無職轉生~到了異世界就拿出真本事~第二季下半 (5)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
佢天生冇鬥氣已經注定做唔到嘅劍士點努力都升唔到聖級以上
做魔劍士都得掛
Lm
屌啦星 尋晚真係發夢都有今集保羅既畫面

不過想講 最後保羅笑個下 真係心都up埋
仲要血倒流眼角位 好似淚咁
如果現實屋企人咁樣係我面前 我應該會痴左線
今晚返去同屋企人食飯先
鬥氣可以大幅提升身體能力
佢冇鬥氣仲衝上去玩近戰=死硬
其實唔出席都冇乜大不了我個人經歷
如果我有得揀我都唔想出席 呢啲都儀式
最後因為個個屋企人都出席 所以我都有出席
如果拎地下啲石頭用魔法射出去算唔算魔法?
我同#99一樣 最主要係俾A part保羅鬧
"做咩可以咁冷靜 嗰個係你阿媽"個段攞感情表現嚟比較 影響到
因感情而鬧鳩人 又因感情而救人 唉……
電車難題咁解架咩
真,黎緊大癲
舉個例子你金庸入面用唔到內功
咁你註定係個廢人
補多句,死有輕於鴻毛,或重於泰山
2.5係天上天下,唯我獨尊,過分自大,一事無成。
單純死法類似就揾保羅去比,真係慘。
雖然佢急躁,但轉移事件後可謂全心全力。
而2.5犯下嘅錯誤又多又嚴重,而且佢有能力做好。
多謝你個提醒 決定由依家起唔睇comment唔入呢個po
唉 之前睇comment俾人半劇透保羅會出事

魔劍士
問個條友都奇奇怪怪懷疑係專登
今集真係好正
雖然已經知道劇情
但都係忍唔住
原來艾莉娜麗潔識用魔法
係咪係魔法大學學
定係原本已經識用魔法
其實人神好似都無講過大話
不過只係一直揀d對佢有利嘅野講
動畫黨又唔想睇小說既,建議睇埋黎緊2集好遠離無職,連search 都唔好search,依家大數據好勁YouTube pop兩條相關片淨標題同封面都劇透

英文版翻譯正常好多
可能你真係好大感受 但我真係睇唔明你講乜
同當年巨人Post一樣
劇透賤種狗成日陰啲陰啲劇透,
有一種係明明自己睇過小說之後扮估劇情劇透
有一種係扮問問題劇透(即係#108嗰啲賤種),明知隔離有個劇透post都仲喺度扮問,之後就會引到#111嗰啲賤種出嚟光明正大咁劇透,呢啲扮無辜嘅死賤種係最撚陰濕

當年巨人Post已經係咁,未睇小說嘅自己睇路
本身仲以為會上地面搵支援
點知傾2句就再挑戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞