[父親節快樂]無職轉生~到了異世界就拿出真本事~第二季下半 (5)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
點面對諾倫
老實講 有基列奴成件事會輕鬆好多 保羅或者唔洗死 不過作者寫基奴不來 成功留下懸念
老豆死咗,老母救完出嚟但係變弱智...
CLS
真正既父愛如山
覺得套野教育返好多無父愛既年青人
父親究竟係點樣
保羅呢個位死係寫得好好 又推進到劇情

rudy 真正成長 成為一家之主
每個人都被逼成長
我都好害怕有一天要擔當呢個位
其實唔太關事,上個po都有講,隻龍近攻就算Rudy冇分心都未必避得到
唔結婚唔生仔咪得囉
最多老左果陣有咩病即刻死撚左佢
但其實好多父親根本就唔係保羅
基列奴跟左艾莉絲去修行,佢要保護艾莉絲,冇參與到好合理,唔係格硬留懸念
佢法師被迫先要去到近戰位出技 有預知眼都無用 身體都係跟唔上
話事話 保羅唔死 藍毛係咪都無咁順利入門
如果你係小說黨,你錯地方討論
最應該死果個係主角
還返個老豆俾諾倫同愛夏啦
你上帝視覺啫

佢燒完尾2龍頭,8條頸已經周圍fing緊攻擊,保羅救第1次
魯迪起返身都未睇到咩事last個頭已經攻緊過嚟,保羅捨身再救
成個經過可能得2-3秒,佢連保羅咩情況都未顧到個頭已經喺佢身邊佢先急到用隻手插落去

真係唔明點解咁多人喺度屌魯迪
得罪個句,領隊應該負全責
毫無準備進入,淨係噴火冇對策已經夠團滅
條龍個魔法盾有幾強?rudy個帝級岩炮彈都破唔到防?有冇咁變態
最重要嘅劇情推進
好沉重嘅一集

莉莉雅果句「辛苦你啦,跟住落嚟交比我,你去休息啦」有幾咁沉重希望大家呢世都唔會知道
上一套睇到咁壓抑已經係巨人
信長魔免咁
冇主角根本嚟唔到呢層,同埋果吓吐息已經夠團滅,因為得主角打過赤龍先認得果吓係龍準備噴火嘅前搖動作,加上佢可以無咏唱等火臨噴出嚟果下先開水牆。果吓佢發呆係因為條龍太大,佢用預知眼睇到嘅畫面完全唔知發生咁事,呆咗一秒已經收得皮。
喊左出聲
魔法無效
做個比喻,就好似Elden ring打龍果陣條龍無啦啦打滾,你成個鏡頭都遮住晒完全唔知發生咩事,魯迪嘅視角差唔多就係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞