[父親節快樂]無職轉生~到了異世界就拿出真本事~第二季下半 (5)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
Rudy除左識害死老豆同屌閪之外重識D乜野
諾倫醬就慘咯最親個老豆死左實憎死阿哥
無rudy你打多幾年甚至幾十年先至見到九頭龍啦
成個頭喺正前面
隻眼已經望實你
嗰吓已經冇時間俾你思考
再諗就死
一切都出於本能反應
正喔
講真一直都覺得唔理佢地係最好
咁大反應啲見到嘅梗加知係真
最有用可能係放多啲fake news,等啲真劇透同fake news撈埋一齊
清好波
睇完今集覺得保羅真心係超勁
咁既身體質素劍術假設認真打魯迪應該都係被秒的份
法師近戰不嬲蝕底
你試下保羅同盧迪隔翻1 2百米睇邊個嬴
對d真係純動畫黨既人黎講
對住d劇透同以前睇漫畫d情報/鳩估鳩up根本冇分別
就算講到明劇透
冇其他人出黎佐證 都唔會分得出係咪fake
老老實實 下下都咁大反應 真係唔講都知
隔100米嘅話 過到泥沼先講
同埋好好地講咪得囉
估計呢度九成人成碼都成年
一見到少少唔妥就癲狗咁咬
語句又唔清晰 表達能力又弱 得個癲字
大個啲啦好嗎
動畫黨
一早比人劇透左保羅會死 但係今集都係睇到好唔開心

無咩事我出返去先 連仔我知你有睇post
得閒再諗下點樣搞鳩d劇透狗
最好落返個tag “此回覆已被多人檢舉為劇透”好似“此回覆已被多人負評”咁樣整就好

又唔洗你手動幫d撚樣加spoiler tag
寵鳩壞d仆街
插落去零距離放土魔法先打得穿
佢個下唔犧牲隻手殺埋最後一個頭
保羅死咗 冇人會打得入條龍
團滅gg 玩撚完
基列奴都唔肯定可以會打贏100米外嘅魯迪 更何況係保羅
係 我仲緊得有人問點解之後張插圖冇左老豆
*記得
應該得 基佬識光之太刀
條龍aoe
又集中打魯、跟住先係保羅
我覺得好愕然
但唔想面對

就好似明明知道人終須一死,但都係唔想死。
無覺得*
睇補充話基由一開始就咁諗
更何況而家
2個點原作其他有解釋

轉移事件發生個陣轉移坐標係隨機決定, 好似希露菲就轉移咗去阿斯拉王國上空, 有啲更吾好彩嘅人直接轉移咗去死物入邊,連反應嘅時間都冇就死咗

塞妮絲轉移咗入魔石入面就係轉移事件導致嘅,不如話佢仲生存緊已經比好多轉移事件受害者好運
呢個post越嚟越似偵緝查案,睇吓邊個要負最大責任咁… 太癲
原來家和大神帶咗個18歲嘅香港仔去畫無職22集https://x.com/paco93516746/status/1802397562093400364?s=46&t=eUFMKFDzPauCuBpFMjlO9A
要賴就賴作者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞