[父親節快樂]無職轉生~到了異世界就拿出真本事~第二季下半 (5)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
30%怯喎
我覺得條龍勁在防禦力方面 再生+鱗片極硬+無效魔法
保羅係勁過大部份普通人 但保羅對住呢條九頭蛇我覺得又未去到好撚勁嘅程度
保羅無用過任何特別招式 我估實力到劍聖左右 不過今集佢打到來去自如咁不停一刀斷頭 仲要無傷 應該都係多得幾個隊友一齊分散條龍注意力 (我諗可能今集有光環 比保羅型下

其他人要幫手打掩護 我覺得受傷係在所難免 特別麗潔佢係做坦
所以我先話多個帝/王級應該輕鬆 不過無保羅把武器 唔知可唔可以靠力量斬得斷個頭
係 但光頭佬冇理由要咁做,佢送2個妹去盧迪度只係順路+想再見下盧迪

而且佢好早就話過如果自己有得揀 唔會入迷宮 因為第三隻眼睇唔到陷阱 喺呢個情況戰鬥會好唔習慣

所以冇計反而如果基列奴肯去幫手就好
其實真係冇計(劇情殺),因為好似上面ching話齋,知道咁豐厚通關獎勵,係迷宮城市搵多幾個高lev冒險者唔係冇可能
多番個實力有番咁上下嘅前排掩護住佢地燒蛇頭已經唔同講法
真係差臨門果步
其實動畫都補到最後兩位support幫Roxy手
唔係佢都出事
打boss切忌貪刀
動畫黨
9估老母被冰封多年導致喪失語言能力

睇得到正常動畫以為老母見到rudy會好開心跟住喊

點撚知原來 啞撚左

呢集10倍sad cls
https://mushokutensei.jp/bluray/
想支持本作可以買下Blu-ray
一個老豆換半個老母
加速世界表示
其實動畫有畫到粒岩炮彈係 赤紅色
成場戰鬥基斯係做過乜
好似連cover 都冇
佢唔打得的
其實隻龍招無效化係長期被動定係要開技
我見動畫畫到好似要叫先開到招野
如果引開注意 魯迪再偷襲佢地又有冇可能
雖則過要魯迪成長 但細媽個壓力都應該唔細
唔知之後會唔會有佢壓力大過頭爆喊嘅場景睇下
佢係一個除咗戰鬥之外乜都識做嘅打雜
果下聲唔係條龍叫 係效果聲來 之後你呢個問題應該會有解答

不過可以答你偷襲係冇可能啦 9個頭18隻眼就算比你陰到一次 仲會有第2次咩
基斯個CV: 除咗戰鬥咩都識
睇多次,似乎盧迪隻手係俾九頭龍眼皮斬斷而唔係因為龍眼液有腐蝕性?
如果基列奴係咪係咪佢一個就打爆條龍
紅毛唔走可能成件事唔同哂
以為會用亂魔去解點知
有打開機都知道亂魔呢類魔法,
只有王打玩家先會中,打王係冇用的
其實係,基列奴,光頭佬,魔王巴迪,甚至係家下練緊劍的紅毛,是旦多一個係度成件事都唔同曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞