[父親節快樂]無職轉生~到了異世界就拿出真本事~第二季下半 (5)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
點解要咁唔開心
話保羅得上級既要搞清楚
保羅14歲已經識齊3種劍術上級,根本係天才
拋羅如果唔係咁鹹濕應該可以更上一層樓
食女食到腳仔軟,練劍?不了
想問下七星啲戒指夠唔夠防九頭龍?
有少少想睇九頭龍POV
一帆風順? 開始膨脹?
依家既魯迪冇諗咁多就直接衝上去打?
你係入錯post定搵AI gen篇垃圾文出嚟再貼出嚟?
招輔助水魔法冇傷害
如果唔係保羅同嫲嫲一早俾藍毛tk
去左旅行趕唔切喺當日睇最新一集
原作黨表示睇完呢集真係喊晒出嚟
無咗老竇
無咗左手
重要老母失埋智
戰鬥畫面好正
死老竇打後嘅情感處理做得好好
冇嘢可以挑剔
100分滿分我俾夠1000分佢
請問唔上次點燒頭?
唔上前
其實漫畫唔使再出啦
skip劇情都算仲要出得慢
重睇啦
鱗片係抗魔石, 斷口位冇鱗片
今集個斷點做埋老母嗰part先係最大打擊
原本打完已經夠慘 但會覺得起碼救到老母出黎
點知犧牲咁多嘢換黎嘅唔係一個正常嘅老母 直接雙重打擊
遊戲人生應該都無可能有
家陣小說都無出,你叫佢動畫出d咩
NGNL動畫做咗3本小說,扣除埋劇場版既第6卷
仲有8集小說,要做第二季絕對夠內容
之前人中之龍8我慢慢玩
玩咗成個月先爆機
但屌佢有日碌到佢啲片就劇撚透咗
最慘成堆台灣channel生態都係咁
拎啲動畫未出嘅原作內容整合就出一條片 然後view數又唔少佢地咪keep住出 全部都根本acg谷阿莫
井川一平時啲片叫好少少有個人評論 但你間唔中黎一條thumbnail劇透就真係會搞鳩到人
佢地會係條片到同你講 唔想劇透就好走
但你個封面同標題透曬呢
仆佢個街, 路過巴哈佢個缩圖有重劇透. 條友係咪玩野 (之後又改番正常)

示意圖
個個都想鬥快吸views 於是就個個鬥快「分析」
屌.........得台灣有?!

《無職轉生 ~到了異世界就拿出真本事~》特別活動來了
: 木棉花在漫博期間特地邀請《無職轉生 ~到了異世界就拿出真本事~》主角「魯迪烏斯
: .格雷拉特」的聲優「內山夕實」小姐及擔任「希露菲葉特」的聲優「茅野愛衣」小姐,
: 兩人首度攜手造訪台灣舉辦特別活動。
: 兩位聲優在活動上,分享對作品動畫的感想,並將為到場參與活動的粉絲朋友親自署名,
: 留下難能可貴的回憶。
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1718772129.A.500.html
正常 仲去動漫節嘅人聯手成功爭取返黎, C3又執左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞