2024年春季日劇討論(4)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
費馬佢算演得好係套劇本身on9
咁劇爛啫
唔係佢做得差
想問吓哩套有冇source/seed?
vpn去tver好多時已經block咗
Super rich竟然爛到而家都仲有人提呢套野
只要爛到前無古人後無來者就係人人都記得嘅經典(邪典)
你聽咗首First Love未
btw new jeans日本演唱會hanni唱松田聖子名曲完全冇歌唱力都俾人讚,真係唔公平
https://youtu.be/Rj7N4ThLGQY?si=G-rNW1u5XhJnoEV1

https://youtu.be/mrgApjHbRLw?si=CluDw2z4Pz92zzX8
韓國偶像正一毒瘤
Aina把聲一向都係咁
如果佢獨唱就可以用啱佢既tone
兩個把聲咁唔夾首歌只可以就一個
你揾Ado同一青窈合唱可能都會變左咁既結果出黎
有睇

上集話m到仲諗緊成個故事咪完咗

阿媽咁睇好個男仔唔知當知道個女大咗肚會唔會輕鬆接受呢

希望唔好太老套一大肚就要拆散鴛鴦或者瞞住個男話落咗等佢繼續學業
其實Super rich出現之前最爛係邊套
滅龜
仆街,啱啱先發現套片導演係老師的善意謊言拒絕intimacy coordinator條撚樣都已經忍口廢時鞭屍班爭議性丁家仔
唔該啲奇怪男人離畑芽育遠啲
西園寺第1集
睇得幾開心人靚狗靚畫面靚
啊囡勁得意,套劇未出街Twitter timeline已經被佢洗版毫無表演痕跡
森林家族房幾好笑自己強勢出演
全部角色講嘢都幾make sense,話家長擅自自我犧牲呢個位幾中,男主角話覺得啊囡唔喺同一間房覺得解放之後又自責都幾real
間屋前面條樓梯實在太長,男主角搬喼上落幾次唔攰咩懷疑間屋唔太貴,同埋女主角咁樣搞法冇可能咁乾淨
面盲成日分唔清松本若菜同宮澤emma
Emma鬼妹明顯白啲
呢套主色又係藍
不過係好生活嘅藍
Between 好少見人著全身藍但松本若菜著得幾好睇

一開頭嗰幕個 look 勁似齊藤由貴
睇左松本份上開黎睇
Home Room?

睇肉就唔係睇牙郁
拎黃金檔公平啲 我投世終/deep戀一票
https://x.com/shotai_movie/status/1811143424231571618
新片預告《正体》
今次主演係????,而家連主演都有得玩估人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞