2024年春季日劇討論(4)

789 回覆
5 Like 0 Dislike
三瓶都好令人心動吖

但公太郎啲kiss全部都好靚好正
套滅相も無い全部都係助演 冇男女主演
啱啱睇完最後一集
其實公太郎當時拒絕佢係咪無咩特別原因 純粹個時唔夠鍾意meruru?
同埋無講點解會同pepe分手睇啲回憶好似好冧pepe咁
anyway 公太郎大勝
3個裡面佢個大話算最好 都係想保護meruru姐
另外兩個都係為求自保多啲
真….無諗過佢會拍到咁好睇…其實佢個故仔都幾簡單….但casting 好…d人又戲好…又無咩煩膠阿爸阿媽角色….同埋佢個懸疑位捉得幾好….大家都想知邊個係介指主人同搞到めるる跌親個腦

最鍾意東京鐵搭前扮吹蠟燭個幕….東京鐵搭拍左咁多次…都可以咁有新意同咁sweet

再加埋佢係原創劇本…要加多幾分…

めるる第一次擔正就有咁好既劇…真係天時地利人和…希望佢再上一層樓

利申…未睇結局
套劇最大缺點就係喺失憶氾濫嘅一季用失憶做主線
對公太郎冇咩感覺
但三瓶就
夠鐘睇unmet
眼已濕
真係俾之前有巴打講中
一齊做
くるり
同pepe分手…應該都係鍾意左公太郎…朝日執左手巾仔…洗乾淨跟住去到人地屋企扔入去…俾我係まこと都嚇親…臨尾まこと同公太郎係個個花園度kiss個下…真係sweet到…又從後箍頸…好正….非常滿意既最後一集
喊死我
杉咲花d演技真係
Unmet最新一集唔好lunch食飯開住睇
由頭喊到尾cls之前我都只係眼濕濕level
漏左講
めるる個孖辮look真係好靚
めるる打手
又靚又有演技
純天然
第一次睇佢嘅劇 演技幾好!
加埋瀨戶都做得好 明明年紀都差得遠但好有cp感
咁你要睇吓sexy田中小姐
有啲位佢仲搶過阿紫
原來聽晚已經有夏季劇開播
但係係阿儀做16才の母
https://www.ktv.jp/anokonokodomo/
呢套仲要有revenge入面個若林醫生
阿儀點睇都唔似16歲
搵「小早,我啊」嗰位中山ひなの就似,不過直頭矮到未發育咁,1.51m高
unmet有中字了
lunch可以睇
其實佢冇乜做戲經驗?
點解可以完美演繹咁多表情
我覺得主要係角色match佢本人性格
unmet

蠟燭傾計嗰part,係咪三瓶感染完好返之後俾人隔離呢?
田中小姐好睇?
我而家決定跟大家評價開劇
今季9border destiny伏到睇咗幾集棄晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞