2024年春季日劇討論(4)

789 回覆
5 Like 0 Dislike
古川有時接啲角色幾花瓶,例如惡魔遊戲個角色冇咩演技發揮
因為佢話得教授靚仔
千葉呢?仲有個茄哩啡新人醫生呢?
可能唔啱韓迷口味
第一次見面就係一輪嘴道德綁架人睇到我滴晒汗

9人組グループ・Snow Manの目黒蓮が主演するフジテレビ系月9ドラマ『海のはじまり』が1日からスタートし、初回見逃し配信が2日間で178.3万再生突破した。同局歴記録の『silent』を超えるハイペースとなっている。
一雪前恥生方寫嘢幾大爭議應該都唔會衰撚到Trillion Game咁
Arata又真係老左都仲好靚仔
惡魔遊戲淨係記得佢成個小玉咁款
睇開韓劇既應該好難有日劇啱
日劇好聽啲講係細膩 難聽啲講就係佢地口中既慢 悶
好似團團轉咁 女主集集都會自我反省 話要做自己又呢又路咁
韓劇點會有
我睇勁少,唔洗中伏
睇咗石原1集果段棄
團團轉
致光之君

火10算係少伏,睇咗好多年,每季都追就岩
係之前fight song,持續戀,獨角獸,手牽手嗰期差啲,依家回勇
呢排TBS好diverse啊時不時整個韓國演員入嚟會唔會比較啱睇
仔細睇發現Grand Maison Paris都有位仲有3件丁家
過氣韓星
我介紹人睇brush up life 同 unmet
之後都冇覆返我好唔好睇
倫也打手介紹人睇消防團
Feedback幾好
好意外佢地頂得順成班阿伯嘅劇
但節奏真係好邦畫 好聽叫細緻 難聽真係有啲悶
發現N記上咗飛翔公關室,想問呢套開唔開得過
即刻諗起北斗俾juri話過個喊樣好醜
呢張cap到佢好似住院病人咁
呢個post會員嘅視力係cap柒圖嘅時候先發揮到潛力
可能因為呢套冇咩講經位
佢好多戲d角色都係差唔多咁

雖然唔靚,但係同石橋靜河一樣.有佢地既片我通常都會一看
海1

完全唔太感動到我
重覺得似笑片

Btw 目黑蓮平時講嘢係咪都係咁又細聲又沈?
聽到好撚辛苦
木戶大聖得兩句對白一出嚟都清楚過佢
新宿野戰病院
太賀就算舉止造型好輕佻,個樣都係太薯型唔起
小池d英文扭埋一堆有d難頂,反而塚地武雄雖然日本口音重d,但係佢講得慢少少聽得舒服d
對白少少鹹,劇情有d一忽忽,講咗幾句社會議題好似想探討咁又轉新話題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞