2024年春季日劇討論(4)

789 回覆
5 Like 0 Dislike
富士好環保
6月24號番宣特番都係玩番VS嵐嘅遊戲
Believe
https://x.com/umi_no_hajimari/status/1803563413672497649
《海のはじまり》預告片
講嘢好細聲,聽到有啲辛苦
miss Target 9

Go Home海報兩張
咪就係講加入SDM做救災,其實就係要放棄一直以來嘅專科,所以好少人做
澀谷大結局
睇睇下覺得好似好耐冇見過咁大團圓嘅結局,直接衝到結婚生埋仔
松本每次喺條橋上面同上杉柊平對手戲,d演技都好尷尬
1122 e03
Johnson 抵撚死
Believe

個劇本講夫妻平淡幸福咪幾好
搞到大大鑊都唔知為乜

小日向始終都係欺詐師
unmet 10
今集兩公婆搶哂男女主fo
好撚好戲
睇到佢臨尾推老公番屋企休養,雖然舒服啲,但其實即係係屋企等到老公死,好心酸
佢特色黎好多演員都擺脫唔到呢種入戲mode
令人一眼就覺得佢係做緊戲
https://x.com/modelpress/status/1803925908023316701?s=46&t=maEx5dzS7sgXfi7rYBrkDw

田中圭、40歳誕生日記念写真集決定
完全受注生産で10月9日発売

佢同轟咁演冇所謂,兩個一齊浮誇
但阿柊平好嚴肅咁接松本d戲,就變得怪怪地
https://www.oricon.co.jp/news/2332594/full/
玉莖重生??

man返咁多ge
Believe

想問下anti hero好唔好睇
Perfect ending
Ring love from start at the end

believe
overall覺得同destiny差唔多
甚至以cast嚟講係差過

木村最尾搞到咁都有啲自己攞嚟
在生嗰陣又唔見你咁緊張
同埋律師 後輩 竹內
如果是但一個真係有心想跣鳩佢嘅話個故仔其實可以好快完
靚仔版龜
叫邊佑錫,最近好紅,可能會紅過車銀優
#269團團轉劇透麻煩hide返
前排係咪嚟香港??

啲threads多到
畀盡都係young fresh版龜
車銀優早排去廣東道
邊佑錫黎緊7月14第一次黎fan meeting ,佢套背著善宰跑,我仲有幾集未睇完,韓狗啲速度真係快,一做完就四周圍去fan meet
套野講女主個偶像死q咗(懷疑自殺),女主回到過去救男主,都可以睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞