(香港島賽車game)Test Drive Unlimited Solar Crown 9月12日發售

792 回覆
63 Like 4 Dislike
“The Solar Hotel and clan HQs were also created as living areas and meeting places. For various reasons, these social features require an infrastructure that is constantly connected to online databases: leaderboards, races, inventories, moderation, live events, anti-cheat measures, and the overall game experience. An internet connection is therefore required to play TDUSC.”

基本上都係隻online game嚟
點解得簡中
咁認真

依家呢間廠真心唔覺得有能力整好隻game,之前game demonstration lag撚到閪咁,實際係點無人知
而且呢集講明無得買樓
到底最後變咗FORZA咁定點無人知,盃賽、luxury social life 果啲都係好片面咁公開過,劇情果啲直程無公開過

今集啲vibe真心唔係太好,同埋上次game demo 成班係度玩碰碰車吹水咁,已經比人屌到九彩

都係果句Never preorder until released

一等等咗十年啦我,死忠似我咁都唔好pre order ar 各位
會唔會變塞車simulator
想知隻game係咪冇日本車preorder全部都係歐美車嚟
你咁講一講又好似係

仲要睇落部部都超跑咁

如果今集都無咩人支持,都好難有DLC了
應該要有紅Van
係城市反而想揸下啲平民車遊下車河
TDU不嬲都有JDM 嫁啦,但無乜改裝玩落唔知點
香港島點都買喇
不過唔知到9月,會唔會又推遲
啲街道真係除咗中環一帶其他都唔係好影認得到
不過難得香港地圖都會支持吓
成個銅鑼灣完全唔同咗
sogo 同埋怡和街條大馬路都冇咗
啲樓似google map加texture
我寧願佢係咁都好過而家咁改到鬼五馬六
最憎佢個solar hotel
搞到成個銅鑼灣地形錯晒
明明成個香港島大把地方做到
剩係封面個角色係亞洲人已經要買
得港島又唔塞車又冇燈位快相d車又快
5分鐘內環島

個香港仔隧道
最初話Sep 2022,推到2023,跟住Early 2024,再到而家Sep 2024,應該唔會再推掛

個中環碼頭都幾趣緻,我估可以剷架車入去啲行人路度
放落ac
分分鐘話2022年果個連個map都未整好
睇佢個時連trailer 都冇gameplay
隻game 無咩行人路
話個map整咗超過三年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞