(香港島賽車game)Test Drive Unlimited Solar Crown 9月12日發售

792 回覆
63 Like 4 Dislike
cc都玩賽車驚
玩過360時代 tdu 夏威夷個一集
個陣server都唔多掂 一冧就咩都做不到
tdu最好玩 做Uber 或者限時點對點 運送跑車 另外賺錢買屋

fh4 好過 fh5
fh5 換咗墨西哥 得高速公路多車
lag 到仆街,我4070ti 最低setting都係得個位數fps
有咩可能,5700x+3060ti,game放ssd,畫質行中可以keep 60fps,有時5xfps
其實拎條路太闊黎講係無謂,明白事理都知點解,依隻係賽車game,現實嘅路唔係俾你賽車,要遷就遊戲性必然要令條路變闊,即使forza horizon都係咁,你search forza horizon wide roads一大堆人問過依個問題
本身都冇咩特別期待,早幾日開始見到廣告先睇下,見出咗demo就down嚟試下,淨係睇到頭段叫買車嘅人模已經唔想玩,之後都試下車啦,個操控我諗同the crew一樣,d ai唔知點解行行下好似lag咗咁慢咗下,唔知係佢嘅setting定點,最後連車都冇買就del game,垃圾
事實就係咁,14700k+4070ti ssd, 畫質最低
個人唔郁都還好,一㩒掣做任何野就勁lag
佢重要係次次入game都唔同
有時中setting重順過低setting, 試過唔同setting結論係無撚用,
fps只會不斷係1-60不停跳
好心啲模就做好啲
老蘭都無埋
但係佢賣3A 價
有,但得勁少
首先外國人已經難攞日本車授權
你仲要唔係大廠,攞到一兩個牌子都已經偷笑
但無日本車既車game 真心無興趣
轉地區試玩左一陣,最初夜晚加上路濕畫面都有一瞬間覺得幾好幾靚喎都唔差啊都唔明你地屌乜... 跟手行左陣,果種失驚無神跌 fps 真係頂佢唔順暈車浪.... 轉bumber視點會比較流暢但整體感覺好古怪,有種兩頭唔到岸既感覺,又做唔到香港地道感(好陌生古怪)亦做唔到鬼佬向既 cyber 感覺....玩左陣就頂佢唔順 uninstall 然後取消願望清單..... 都係繼續玩下 AC 首都高大帽山 或者 ETS2 楂下貨車算... 仲有隻 r2v 雖然好似係永遠 beta 版但點都好過佢....
小癲
不過佢就算行到60fps 都無咩用
現階段個城好似死城咁,都係等賣街再睇下情況先
Steam Deck 連開都開唔到
咪係,再唔係上網都有個賣
其實呢個唔應該叫demo
叫beta好似好啲
Demo唔係代表差唔多release準備比人買啦咩
咁既質素好難買落手
放心,通常正式版都冇乜大分別
重要夠膽而家出個咁既demo都幾倒米
佢哋自己無理由唔知咁差效能表現
如果呢件嘢而家嘅情況係Beta相信都冇咁嬲 , 但係而家佢係Pre-Release Demo , 同埋佢之前太多承諾嗰啲嘢都冇實現到先至令人嬲到咁爆炸

而家好似仲係亞洲區嘅人都玩唔到 , 陣間畀人話呢間廠歧視亞洲玩家兼且搞大咗就好笑
Demo應該係整靚某一撮隻game嘅內容去sell畀人哋睇 , 呢隻game就到返轉將自己嘅醜態畀曬人睇
上面隻打手唔係咁講架,打賽車game唔使求真實架
我禁keyboard 會lag到喊…用手制就完全正常。開埋DLSS 3.5 會係7x-100幾左右fps浮動
啲details又幾盞鬼下

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞