(香港島賽車game)Test Drive Unlimited Solar Crown 9月12日發售

792 回覆
63 Like 4 Dislike
我入到但唔知點解個 mouse 會令到部車不停加速 reverse
如果不停搖個 mouse (keep 住有 mouse input) 就會無事
勁奇怪都未見過有 game 會咁

用1080p medium/low 試玩左幾個鐘
雖然有D地方改到唔係好認得
但整體上尤其係夜晚既話遮咁D瑕疵其實幾有feel既
日頭睇得清楚就麻麻地

crash game同有D好明顯既bug就梗
例如會突然成段路都係紅的
photo mode影左幾張相之後fps跌到pk
不過係自己地頭既map玩賽車game又幾爽皮

performance以咁既畫質黎講都好難接受希望會optimise返好
結論覺得都勉强合格既 搞返好上面D基本野先會買
如果第日pc版有得mod車加返多D唔同車例如巴士之類係路面就正
21x 算唔算減左
好似中曬伏
應該有其他野黐掣搞到reverse,應該唔關mouse事
因為其實其中一組device有input就會嗰組野takeover control,而mouse and keyboard當一組
由琴晚到而家都登入錯誤 聽fd講會叫開acc我連叫你開acc個畫面都見唔到
discord d人話可能唔記得開返asia server
一早講咗死閪game 係都唔信
啱啱起身想睇下係咪有得玩 , 點知一開game等咗一陣又係連唔到server . 如果連demo都做到咁嘅話 , 睇嚟又可以慳返一筆錢唔使買呢隻垃圾game
steam deck玩唔到
same, 訓哂應該登入到,點知
比操控無得比, 佢又唔係真實向
但講娛樂性一定好過Forza Horizon
仲有香港地圖, 無得輸
轉window地區登入到
vpn?
Reddit 屌呢隻game屌到仆街
唔需要
有咩屌?
娛樂性一定好過Forza Horizon ?
佢地問題,接近無優化
薯仔ser
係好撚似
的確係差,等特價
上面有巴打講原來有前科

同埋打比賽個位無得單機打,一定要排街場,再等30sec,戇撚鳩
聽講wrc嗰期已經成日閪冧
如果Forza整隻香港版嚟玩下就好
之前玩英國嗰隻又順又靚 呢隻行東區走廊好似睇緊ppt咁
demo

畫面似sleeping dog
操控似project class 3,arcade感覺
優化垃圾,chur爆電腦

除非巴打覺得2024車撚game最後希望一定要玩

如果唔係就等特價

一係玩console版

強制online太戇鳩,屌你學埋ubi D衰野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞