(香港島賽車game)Test Drive Unlimited Solar Crown 9月12日發售

792 回覆
63 Like 4 Dislike
呢度認到啦掛
睇完gameplay. d路 好似10年前underdog咁
對比起10個月前TDU Connect嗰條alpha version gameplay,真係睇到進步咗好多,包括個fps同埋lighting,不過如果個cockpit steering animation嘅angle可以大返啲就好,不求Motorfest嘅程度,起碼有Forza咁
好似d好細廠出既game咁
西區 信德中心

https://youtu.be/Wf4qqd40eNo

用香港做主題已經一定會買,似唔似都係其次
當年都係知有香港賽道而買GT4
但完成唔識玩sim
到今時今日先玩返AC
見香港地圖做得算幾好,點都要買
講開香港賽道唔知有無巴打記得呢隻叉盒GAME?
https://www.youtube.com/watch?v=MkutEiTKqm8&ab_channel=aarava

我覺得係至今整得最神似嘅香港賽道
GT4尖沙咀都無佢咁正
test driver係open world, 要整道路多好多倍,好難一模一樣
有經濟能力既建議買黃金版支持下,隻game銷量好先有機會過海出九龍新界dlc,反而地圖做到七成似就夠,好快有bus sim大佬接手改造地圖,行巴士mod
push
https://youtu.be/6F8cRJioit0?t=28

睇嚟最尾都係唔會整埋sogo
無可能九龍新界dlc啦,做個港島map都三年,大嶼山反而有機,少建築物
唔似fh,個expansion一開始就包埋起d版本入面賣,所以唔覺得佢地有計劃出dlc
睇片有D位幾似青葵公路, 仲以為有埋九龍...
而且 Test Drive Unlimited 系列嘅傳統,就係每一集都係會揀一個 island 做場景

九龍同新界都唔係 island
係唔係冇日本車/歐洲錢七

超跑係好正,但係香港嘅話想要啲貼地啲嘅車
哩個系列難唔難mod
sogo咁正 都冇
First gen Xbox 返唔到去
佢都好多地標無左
成個銅鑼灣完全唔似
屌你香港渣左呔
唔洗理,原來條片只係uploader删左其他人聲
玩過playtest就知,銅鑼灣相似度近乎0%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞