(香港島賽車game)Test Drive Unlimited Solar Crown 9月12日發售

792 回覆
63 Like 4 Dislike
真係好業餘
見youtube 有條友unlock 到香港仔地圖
不過都係好求其
得左喎 不過隻game好流 唔係好掂
你地係咪買黃金版先有demo?
Steam就有

垃圾game

幾年前已經係facebook Reddit屌過唔掂

比班死忠屌返轉頭

呢家鑊哂班死忠仲死撐好正
絕對係

Btw 巴膠
有冇link睇下
肯定無得救

Certified
佢trailer吹得太大

呢家邊有5成似

2成都比多

佢玩server side

已經死左一半
車台應該係真心膠

呢間廠so far 無一隻game係堅紅

應該都唔會識揾d車台幫手賣廣告
早兩年我真心想隻game好

有send過email比dev team

叫佢參考下d open source 例如政府d 公開資料

班友話整到呢家咁係佢地特色

唔好做傻鳩啦

你買幾多都改變唔到間廠係垃圾
去過睇

係揾唔返呢個位既

幅圖係concept art

又話地圖唔係1:1都無
又話香港啲樓個個都係咁
明明當初佢地實牙實齒話1:1
果時果個咩Alex 喺youtube 攞晒google map 對
而家無晒聲氣
登入失敗,希望Nacon唔好冇咁大個頭戴咁大頂帽,Server廢就唔該整個Offline模式
個Alex 7本身都唔係紅

淨係想靠呢隻game食頭啖湯搏彈起姐

諗住前兩隻TDU都無咩伏

大佬前兩隻假假地都Atari出

呢家落錯邊啦佢

地圖size係1:1我覺得有可能既

夾硬泵大佢好易姐 條條路都3倍闊

但建築,路面,成個城市既靈魂無一樣係acceptable

求其係每一區整個landmark 就當做到香港既神髓

真係收皮啦叫間公司

好明顯睇得出d landmark先係有人特登起模去整

其他樓90%都copy paste

衰D講

分分鐘flight sim 2020 gen出黎既城可能仲好過呢隻game

班死忠點撐都無用

到時銷量證明一切

仲表明會pre order既,我只能表示respect, 你堅持做on9仔無人阻你
window region 轉歐洲國家就得
真係好失望而家
等咗四年都係咁撚樣
大家都唔似反而sleeping dogs 捉到個神髓
Sleeping dogs 又廣東話配音 電台又有廿四味
原來又撚亞洲玩家
其實都還好既
遊戲體驗限制下點都要整闊d路先搞得掂
利申未玩淨睇鬼佬玩試版,老實講已經幾香港Feel,不過見好多Bug,地圖消失、網絡Lag影響操作(開得快地圖Load唔切)、又見過有Youtuber試同朋友同場會Lag互相撞或者對方消失。另一樣系統PC要求高(又或者者優化)4070、4080都見FPS唔高,作為低階PC都係睇定D咩遊戲情況先會出手家機版
sleeping dogs當年咪又係俾人屌
話講晒英文咁, 又一街紅燈籠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞