(香港島賽車game)Test Drive Unlimited Solar Crown 9月12日發售

792 回覆
63 Like 4 Dislike

另一隻驚下話
Hot pursuit 表示:
我掉轉用手制會lag爆,同埋發現佢A制佢set咗做B制
變相無得確認,剩係得退出

嗰Demo hea到
呢隻game 個wheel support 好似唔太掂

對車有興趣嘅話可以考慮二手平平地買個返嚟試下其他game睇下自己鐘唔鐘意先
又正體又殘體 應該無錢請人做localization
九巴站牌張紙幾多年前
未來香港嚟又殘體字又公車站
尋日用thrustmaster 玩咗陣
in game wheel angle set 180° 架車都係唔識轉灣
唯有set steering angle by wheel instead of by game 架車就會識轉灣
至於force feedback 一笑置之
有樣有趣嘢係棍波/半自動波係要喺car tab裡面set 而唔喺setting menu 裡面,唔習慣,但開始理解
D畫質望落連gta5都不如,發生咩事
上面有大師講
總之出香港
垃圾你都要支持
用手制同g923 加埋玩左10個鐘 操控手感唔錯
地圖還原度就 hit and miss 賽道design係好玩嘅 啲detail位整到個香港feel 但太多重要地標冇做
optimization目前完全不合格 如果搞返掂 算係良作
delay多一年整返好個地圖有機會 80-90分 可惜左啲
入到Game,但加入比賽嗰陣成日等完半分鐘跟住同我講連線失敗,哂哂啲時間。

證明佢Server真係做得唔好
game都入唔到就彈
4080 super dlss performance 先勉強60fps
殘體字多撚到
幫幫重未登入到巴打
1.先網頁版Nacon AC連結STEAM,唔好指望遊戲先登記
2.轉電腦地區唔好亞洲區, 用美國,英國地區
3.(只限新遊戲玩家)入GAME帳戶登入失敗唔好禁任何野,返回桌面去STEAM>收藏庫>遊戲名右鍵>管理>瀏覽本機檔案>TDUSC Demo\WIN32\Save
重點!新玩家刪除SAVE入面檔案,舊玩家千奇唔好用呢個方式刪DATE

你刪除完SAVE內資料檔,轉返入頭先帳戶畫面再次賞試幾次登入,就有機會問你開新遊戲.恭喜你你可以入GAME
宜家個版本叫alpha beta都唔過份
叫樣beta點賣
點解人地啲試玩片一啲問題都無
個frame gen完全冇customise 過,所有UI element都有鬼影
唯一欣賞佢夠膽咁都拎出嚟demo
有外國玩家發現,如果開紋理品質同紋理過瀘係會Lag
如果有Lag巴打可以試試較低佢
睇咗咁耐,我都係個句
隻game真係認真出嘅啲車就唔會係左軚啦
連條街都唔似,真係無咩意欲玩
無錯,左軑唔緊要,大把超跑得左軑
街闊到咁,邊似香港、仲衰過sleeping dog
反而你唔係香港住,唔識香港d路同街都無咩野,但我地香港人玩真係感覺好怪
入到game,但係不停彈個儲存失敗出嚟玩唔到.......
岩岩好似又要維護
唔好彈,物以罕為貴,靜啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞