(香港島賽車game)Test Drive Unlimited Solar Crown 9月12日發售

792 回覆
63 Like 4 Dislike
希望只係試玩版
如果最後畫質提升地圖多少少detail我都會買嘅
希望開發商可以慢慢優化
有冇拒載?
點解當年無人講呢隻game
有幾條香港賽道
tdusc 手機feel加預你手制玩
玩買軚盤,真係停一停諗一諗
https://youtu.be/eQM1VD2yB0M?si=4A8K2z61hQZ7_dOq
後面全部亂嚟
demo係咪完左?
剩低3個月 有時間可以執執嘅
2我就係為左香港賽道買
到17號
難得有香港題材 好值得支持
GRID以嗰陣時Arcade Racing 黎講嘅話已經算係好好 , 除咗香港呢條上落山之外一, 日本嗰一條上落山都勁鍾意 , 特別係玩一對一
希望佢console版可以穩定到60
次次一賽車轉灣就得30 好似玩緊ps1啲game咁
睇黎佢冇玩過horizon....
老實講,佢轉彎嗰種感覺仲衰過揸船
根據KT Racing嘅前科嚟講,用剩返低三個月就執得好嘅機會率接近低過10% ,好肯定到咗嗰陣時出咗正式版都仲有好多問題都未fix
唔識講.. 佢好似兩頭唔到岸咁總之
佢又唔係NFS果種比你drift住入
但又唔係horizon gt 果種架車係grippy 啲
佢轉轉下就會自己understeer 總之好奇怪唔知佢想點
除咗條橋之外,完全唔似銅鑼灣,連 SOGO 都冇埋
芝麻整,點會煩中益你
其實伏,係有跡可尋
話前年出,推到今年9月出
無左買屋,
要online先入到game定要online先可以比賽?
宣傳搵啲kol用手制示範,
每次唧牙膏宣傳啲重點,完全無關痛癢
例如可以打燈 水撥 播音樂等
不過係因為香港地圖先會留意關注
第二條trailer 同第一條CGI trailer 完全唔同樣就知出事
睇黎出完都要等佢update一年
睇人試玩垃圾game嚟
開放比人整mod算啦
諗起班死忠到時食哂屎但個樣仲死撐就好笑
lm
其實第一條 CGI,見條街咁多招牌,同埋有賭場,都大約知出事
咁堅????
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞