(香港島賽車game)Test Drive Unlimited Solar Crown 9月12日發售

792 回覆
63 Like 4 Dislike
need for speed有堆警察追賊先係劇情向
又係眼高手低囉
樣樣都想整
點知最基本既地圖 建模 操控都做唔好
琴日睇達哥玩
好似返返十年咁
不過特價都可以玩下既
好似一隻大D 既SLEEPING DOG 地圖咁不過都會買
岩岩我youtube都睇到
畫質正撚到,(好明顯電腦唔夠勁)
唔止十年,廿年都黎緊
同gt4差唔多
真係想知ps5比到咩質素
真係無咁大個頭無戴咁大頂帽
等間廠10年後,出4k 超清版

睇高手睇呢條
7:00 的士狗自炒
8:07 的士狗連cut4條線
https://youtu.be/EmmGI6qgbAM?si=mTT9TDrYcQ8QdYTc
Announce 果陣時號稱 ,但係而家見到嘅唔係囉
sogo冇咗,域多利道直情hea整變咗高速公路,嗰條路肯還原其實賽車好正,窄加多灣好過一味地板油直線鬥快
唔好意思
連眼高手低都唔係
連tdu2基本盤都做唔好
雖然用香港版圖係有賣點,但還原唔到,而且條街完全冇人根本連個氣氛都冇埋....... 我去night city踩番轉好過。
買個名番黎整game
根本唔駛當佢係TDU2續作
其實出貨3個月前整個咁既demo已經知實仆街
宜家重有咩資訊係收得埋, 近年邊有啲出demo到正式有大改到
售價太進取啦
明知間嘢game入開bundle仲要賣3a價錢
但明明間game廠冇咁嘅能力做
有冇人收到email問「你覺得點,比啲feedback 呀」
我真係唔知俾啲咩feedback佢好
我直接答地圖唔得
啲車連右軚都冇
我都係, 但都係麻麻
codemasters 隻隻啲畫面都差唔多, 唔係好真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞