(香港島賽車game)Test Drive Unlimited Solar Crown 9月12日發售

792 回覆
63 Like 4 Dislike
sleeping dogs 打造既香港其實都柒柒地
但係幾攪笑,呢點又補償到柒柒地既香港
TDUSC | Steam Next Fest Open Demo - Patch 1

Dear members, a new patch is available,
⚙️ Changelog:
Engine:
Fixed thread configuration issue for processors with exactly 6 cores.
AI:
🚗 Resolved issue with taxi traffic spawning.
Gameplay:
:nacon: Added functionality for copy/paste while creating a MyNacon account.
Fixed an issue in HKI Workshop where player names were not displaying on walls.
[PressStart/Beta Disclaimer] The "Ok" button can now be clicked with the mouse.
Input Settings Screen: Players will now be prompted to create a new preset when attempting to access advanced settings from the default preset.
Network:
Fixed an issue causing infinite loading on the press start menu after disconnection from the proxy.
Updated showroom spots to display correctly.
以前從來唔玩賽車game,玩咗TD 係Honolulu 個集覺得佢個模式幾得意,諗住出香港地圖買硬,點知睇完條片可以慳返
隻game垃圾到
期望越大失望越大
1:1左係邊撚到
我就好彩D

淨係期待左頭一年

比頭一條CGI撚左

之後意外係官網幅background wallpaper揾到細節

發現同CGI trailer差咁L 遠

就開始聞到有伏味

之後一路postpone都已經唔覺得意外

。。。

而Sleeping Dogs緊係唔差

前身係True Crime

兩隻前作都係名不見經傳既佳作

True Crime 同 Test Drive 兩隻game 當年係香港都相對小眾

細個嗰陣真係好迷呢兩隻game

邊估到呢兩隻game 第三集都會出香港

可惜最終只有睡覺狗上到神枱

TDU SC豪無疑問已經係一個失敗品

At least係復刻香港層面上

下一隻真係做到似樣既香港open world game

相信都係Google Map crossover AI 生成到game出黎既年代
本身裝響hdd 會load唔切貼圖, 轉返裝響ssd就無問題
其實幾好feel , 街景60-65%似
仲係登入失敗
屌佢老母 google map都靚過佢
直接拎google map黎整都冇咁嬲
change window region setting to UK
Asia server all down atm
名不見經傳唔係咁用

仲有2隻前作本身都好出名
Google Map係scan出黎架老細

佢直接用Google map執靚佢就真係完美啦
暫時玩得到既,係M$飛機模擬係最正架啦
其實好似無你地講到咁差
不過我唔會正價買 等半價就差唔多
優質的士
事實係差,紙皮建築,駕駛感又麻麻,香港地圖更跟唔足但死要話果度灣仔
仲有人裝驚喺hdd?
有咩奇?
我5條ssd爆晒
當外國唐人街放大幾十倍咁玩就算啦
話係香港就真係冇似過
個石澳直頭發神經 鳩作出嚟
等佢更新下同埋等我upgrade埋條女先再玩
好彩有demo試
中環廣場係邊?
無錯百零蚊就差唔多
佢係跟唔足 但係你點都會認到 雖然有啲位都改到好怪
畢打街變咗條後巷仔 PP變咗堆矮樓 電氣道加左間太陽酒店

不過你試下堅尼地城一路跑到落柴灣迴旋處
再上返東區醫院嗰邊落大潭道入石澳

灣仔嘅話三角教堂同集成都認到

就咁玩落你應該點都會認到自己行到邊度
仲有人肯整電腦game而唔係走去整手機game都算係咁
唔知係我要求低定你地要求高
用3080 開high 行2k 得30fps
個gameplay 一定冇得周fh5依啲level 比
個畫面都係失望
操控冇依度講到咁垃圾
但個最佳化唔搞搞佢真係唔洗玩

利申 本身想pre order 而家會等official 再決定
係你要求低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞