(香港島賽車game)Test Drive Unlimited Solar Crown 9月12日發售

792 回覆
63 Like 4 Dislike

條街無車
佢係咪連做巴士小巴既模型都懶,成街都係的士,冷氣電車明明有建模但又唔俾佢沿路軌行,停死係站到做背景,唔講以為打緊風,成個香港死城Feel
仲要我香港渣開車嘅,完全接受唔到,呃外國人都可以
一係就BSOD 一係就彈game dealership開架車隻窗都彈
未見過一隻game 可以彈到咁,酒店房都出唔到
柴灣華永一撚樣

其實都唔明點解唔參考吓Carbon啲山路design
路窄灣急都好好玩
好撚仿真,dc9鳩揸鳩炒
D畫質真係麻麻地...唔好同我講賽車game唔睇畫質唔睇fps
希望正式版會好D
之後有改善既話都會買黎支持下
r2v 係咪r政府fund就算,不了了知
我覺得唔會改,最多fps個到會執
棍波個到係極度 戇鳩,傻鳩鬼佬setting , 開頭搵左勁耐
我以為係張display卡問題,開撚晒D spec都係咁,點知熄撚晒都有
果隻係rev to vertex, 香港人出品雷聲大雨點少, 完全唔掂
GRID都出過山路賽落山,都好玩,又係唔參考
感覺好似 HxH 咁得閒劃兩筆... 不過人地起碼都係完整故事 ; 呢隻就劃大餅 PPT 然後就沒有然後了。
rev to vertex 係咪已經摺埋咗
拎ac黎改下做下mod咪算,吹咁大又難揸難玩
極有可能。通常demo完就算改畫面都可能係改下貼圖啲bugs或反鋸齒哩啲嘢。因為大改咪即係成隻game畫過晒咁滯,3d model貼圖果啲要執過晒要幾多時間同成本?如果有咁嘅能力,一早就唔會整得咁核突啦。
一開頭話2022年出PS4 PS5,以家delay 2年都係咁 都唔知de咗啲咩出嚟
真, 如果唔掂真係唔好吹大,大部分玩家只會試一次,唔掂就next,冇下次
ubisoft個隻the crew motorfest 又準備出新地圖 點鬥吖

我記得tdu 真係有警車捉人 抄你牛肉乾

今集好似無講好多野 買樓做安全屋 都無提過
https://youtu.be/dQIbGEa-uLo?si=CfWSb01b2ktKE9Vj

7:17 倒後鏡影返出嚟啲景物係發生咩事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞