(香港島賽車game)Test Drive Unlimited Solar Crown 9月12日發售

792 回覆
63 Like 4 Dislike
誇乜撚野又乜野的士司機9唔搭8
幾時有人唔比你講, 你咪繼續周圍9up飽佢
係呀 可以唔理🤡無人叫你覆,我都當慣你地9up架啦
揸港島區係揸honda toyot
ching服撚咗你 對隻咁嘅嘢 都可以激動駁嘴
sleeping dog點可能有呢隻咁劣評

呢隻唔計比例錯到仆街同成牌紙皮屋
都大把位有問題
仲有好多唔係識唔識整嘅問題
係一睇就見到冇誠意整 完全hea鳩人

有心整會整成咁?

要求有幾不切實際呀 睇過?
入都入唔撚到
windows 轉完區都係入唔到
總之係做香港嘅game就算垃圾都要受,理由:物以罕為貴
大家玩緊咩畫質setting?
雖然我係用3060 laptop玩, 但都唔洗low setting+DLSS balance都又lagl又drop frame掛
唔轉區就login唔到
Demo都攪成咁整來想支持都1516
唔係 佢講緊地圖 我都同意佢
但畫面/performance/bug/server 依D唔搞掂就唔會一出即買了
可能demo未係最好啦。
昨日五個fd一齊連機遊車河同鬥車,
係有d小bug但又無話咩效能問題。

個香港景當然可以更好,但玩咗幾個鐘還可以
一路四圍遊都認到唔同嘅地方,特別係開咪打機嘅時候,
「摩天輪等、喺紅棉道爬咗你頭、喺會展出邊炒咗」
親切感高好多

Btw 之前睇啲game play仲話覺得啲路好闊、好少NPC嘅車
但我發現今集嘅game比起其他自由地圖嘅賽車game
(Crew、Forza horizon、NFS MostWanted)
路面更加窄、同埋勁多撞咗會減速嘅嘢(欄杆、垃圾桶)
開咗公會戰、賽道上面仲會有NPC根本啲路窄到不得了。

不過特別欣賞佢將香港嘅天橋系統發揚光大,特別係紅棉道、半山區啲天橋又急又窄,其他賽車game真係少見啲。

真心唔否認,隻game應該要做得更加好。
(試過一次賽後upload唔到成績、自由行嘅時候NPC會突然之間出現、車喺慢速經過啲障礙物物理唔自然)
希望正式版會有更好改善,但我係會課呢隻game。
非打手。
成條街都無人,係咪拍緊那夜凌晨…
上面個打手有病,街道整咁闊就唔似街道
一係你直情好似GT4咁變賽道都無咁嬲
呢隻game咁垃圾香港咁多網上平台賣廣告
無打手無人信啦
唔怪得香港冇得玩,原來隻game喺度唱衰…

請問有冇人知咩事,GAME都未入到就咁垃圾
樓上有巴打話轉電腦地區就得
不過我都轉左幾個歐洲地區唔得
官方話亞洲Server有問題下次更新
bug同performance的確要等佢fix,紙皮屋同比例點會係差過sleeping dogs,sd本身都係縮細好多既香港
同埋d建築個量都無得比,好難每棟都整得好
香港個地圖淨係建築數量同複雜度都多過任知開放世界幾倍,真係除非r星/cdpr黎整
我都幾肯定若干年後d人會好似sd咁諗起隻驚
我要表達既係,有得一隻,先會有續集做好d
先會有更多大廠做呢d題材,好似日本咁
你好難要佢一黎就FH咁,甚至更好
老實講,
可能我廿鳩年TDU FAN會bias但
真係我感受嚟

畫面我真心okay
可能之前佢地吹落個1:1香港島比人太大幻想
好多地方真係用貼圖屋copy and paste,不過我都okay

好多位個改動太大,好多位連我自己港島人都認唔到,自己屋企都搵唔返
特別銅鑼灣同灣仔
反而西環同柴灣真係幾似下,特別連柴灣華永段路都有(不過超闊)
其實唔介意多D樹林路整大D地圖

最撚柒on9係
我用xbox 手制玩,每次用佢D option制都可以lag到單位數fps,係每一次都係咁,用返kb又唔見有呢個問題
其次係佢d震動係鳩嚟有D位完全唔知震咩

最最最撚柒on9係
佢係可以lag到0fps
之所以我打呢段就係lag到0fps入唔返去呀屌佢
有冇人知ps5 可唔可以連軚盤?
因為之前買嗰隻的士game ,中過伏
好真
load screen load得咁慢,成街都係dc9
可能都爆炸埋 我玩咗幾個鐘Del 埋
Demo人家睇有幾廢
等啲人唔好買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞