(香港島賽車game)Test Drive Unlimited Solar Crown 9月12日發售

792 回覆
63 Like 4 Dislike
唔睇呢個post都唔知原來真係有人屎都放得入口
啲ai 車hea 撚到不如唔好整
你咁口臭我都係岩岩先知屎都放得入口
我話認到路既地方又唔代表佢建築物似,但佢有去整既地方基本上似似地

我夠知有其他地方唔夠真啦,山路完全冇忽似
果度冇詳細睇但我都認唔出
其實自己揸緊果架車都唔係好對路
做得最真係維園上橋直落柴灣
但去冇左轉入新翠條路
銅鑼灣真係令人失望
成條禮頓道唔知做咩有條橋
我由中環搵返放工架巴士行果條路,但冇左條東隧,我就直入大潭水塘,都叫可以唔靠地圖
終於 download 咗個 demo 試,勁失望,同現實爭太遠

是但錄低咗成條電車路沿途嘅景
https://www.youtube.com/watch?v=xNa9IWw00SY
日頭好似睇得清楚啲,錄咗由另一邊行
https://www.youtube.com/watch?v=-DCV3i5X2Xk
點解好似咁參差, 有啲片睇落好差, 有啲片睇落又唔係咁差
不過overall都係有同樣既問題, 車太少 , 又好重覆, 好似都係得的士
條路好闊, 係唔係想減低難度? 但好多game啲路都唔係闊, 如果係因為香港多車, 都勉強講得通, 但呢隻game條路又好少車
最大問題係, 我唔expect佢真係做晒成個香港, 亦都可以有改動夾返隻game, 但啲landmark位, 起碼都要有, 而家好多都冇晒.
唔好彈,物以罕為貴
如果有人整mod都還可以既
始終真係少有唔駛睇地圖唔駛記都熟晒路既game

btw 有冇人知日本車商係邊
係咪今日demo last一日
應該係,啱啱諗住再開,已經入唔到
我用MOZA R5玩,個軚盤好似唔識轉咁,手感衰過nfs好多,已經唔係同gt7,wrc比
build model 同畫texture 我都得, 但就唔識整mod
啲景似新加坡同澳門多過似香港
Switch 係咪真係有?
好正

老銅
按demo黎講完全唔用得呔盤玩, 全部setting都set唔到, support可以話無.
隻game要用手制玩
連操作都未ready,優化又屎點搞

佢唔support但直播嗰啲好多都用軚盤係jm9
https://sgycnq0ls5q.typeform.com/to/QchGt6YQ?typeform-source=t.co

有feedback form 填
但係唔知佢哋會唔會搞下個地圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞