(香港島賽車game)Test Drive Unlimited Solar Crown 9月12日發售

792 回覆
63 Like 4 Dislike
你地expectation定得太高, 利申無睇過任何之前既宣傳youtube
留名
認同整電腦game好過手機game

但佢隻demo我會維持原判個人主觀觀感
其實地圖似唔似香港冇所謂
操控點都冇咩所謂
但畫面同optimization咁真係窄窄地 純做一隻揸車睇風景爽GAME都唔得
事實
希望做真啲,可以做埋鴨駕考車模擬器
彈game彈到炆 uninstall咗
update完係彃多左
聽講係你地要求太高
我要求係咪好高,只係想佢唔好咁lag同埋加返啲地標建築物例如中環廣場 Sogo同家姐廣場
睇開啲

我都想,佢雖然畫面唔靚但抄得足啲hang少啲我會支持多啲
都唔太樂觀
唔怪得知唔公開
因為整得好鳩
3090畫質極致同低都係一樣FPS正唔正常…..
都係得30-40fps
啲比賽入唔到去玩.....
算把啦 掃桿埔個場都冇整到仲點會整鴨駕
呢啲要連線先可以玩嘅game server唔好係死罪
老實講, 要高度還原香港實在太難
除非R星黎整香港地圖, 如果佢fix好performance
對我黎講已經可以接受, 佢係還原度唔夠, 畫面差
但佢已經係sleeping dogs之後, 還原度最高既香港開放世界地圖
我夠想要forza既畫面, 操控, gta既畫面
全香港既地圖, nfs/tdu既gameplay
唔係要求低, 個問題係一隻咁既遊戲係唔存在!!! 咁可以點?
玩左4個鐘都無彈過game同lag
唯一係啲車會消失同垃圾ai
好多連登仔識係識彈, 個要求係好不切實際
有無一隻賽車game有咁複雜既城市地圖
又還原度高, 操控好, 畫面正既, 你搵比我睇下?
我玩過咁多賽車games, 無一隻係做到
連大廠做唔到: FH, NFS, 灣岸, TDU, The Crew
原本香港題材已經少, 仲要開放世界真係3隻手指都數唔到
到時唔賣得, 好似sleeping dogs咁間野執左
十年後又會有人問做乜佢唔出續集真係晒氣
Login fail 點搞?
轉地區,去美國
我都覺,咁諗係佢地悲觀,雖然隻game performance差到咁又彈game都敢出demo,但大家應該大愛啲正面啲俾多啲支持,留言為製作組打打氣❤️製作組同的士司機都需要你幫佢地打打氣
得啦得啦, 唔使講埋d on9野
performance係有問題, 搞掂呢樣我已經收貨
講on9方面唔敢同前輩比較,自愧不如啊
搞掂左performance 先講啦,你收貨還你收貨,又唔俾人講?
啲建築紙皮咁,我都希望佢9月出返好啲呀我夠想pre,pre得落手先得架,係咪又唔撚俾講?做誇誇團囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞