(香港島賽車game)Test Drive Unlimited Solar Crown 9月12日發售

792 回覆
63 Like 4 Dislike
我想問cancel咗last gen未?
始終係AA game, 都算半indie, 唔似GT, Forza, NFS, The Crew呢啲AAA game咁多資源開發,做到咁都算係咁, 畫質就咁睇應該同Euro Truck Simulator 2差唔多/ 好少少
300 幾一野炒落架的士到
應該得,隻game可以打燈、校隻窗落嚟、聽內置radio(indie音樂)、開熄engine、喺garage用自己個avatar行埋去打開啲門慢慢J部車

有啲想買返個軑盤玩
有冇啲一千留下二手都ok

$556 Gold Edition仲可以早成個禮拜有得玩,好有衝動
Steamdeck夠唔夠食隻game
如果唔係買p5 ver
賽車Game 30fps 有啲辛苦囉
唔知可唔可以跨平台連機
等你買
講多講仲幾似sleeping dog
啲貼圖
即係垃圾模組嚟

Asian city 3d
一個塞落隻gameengine度鳩砌

無heart

其實都唔係
其實有時鬼佬印象中嘅香港都幾靚呀,呢隻game個地圖算係喺幻想同現實之間平衡得唔錯
賽車game嚟講要兼顧可玩性同賽道設計,香港啲路咁迫同迂迴曲折,點都會修改,而且我諗以一間非AAA半indie嘅studio嚟講,都好難將香港島每幢建築都還原(分分鐘Ubisoft、EA都唔會咁做),所以我諗點都係集中處理啲地標,其他就攞個大概

其實呢班法國佬都算好有心了
XRX:「我每日返工淨係行20公里」
佢終極港島人嚟,話新界太遠好少去
做得最似係東廊同林士街天橋
海防博物館隻彎一眼就認到
好多年前既drive club 最俾得我畫面驚喜
之後買過好多車game, 點靚都好都係好假

如果真係要扮到似足香港, 3d model 會heavy重 到仆街, 暫時係冇咩可能
之前gameplay 啲畫面又真係差咗啲 , 都唔講真唔真
但上面3幅又OK, 唔似最新條片
買左game只係幾百蚊

根唔洗諗太多
可以行落車已經正過ets2
除左早7日仲有咩,呢d 整香港既game值得原價支持
洗唔洗always online 先,
如果係既買steam版d手提機都係無份玩
如果後續幾年dlc有埋九龍同新界就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞