(香港島賽車game)Test Drive Unlimited Solar Crown 9月12日發售

982 回覆
71 Like 6 Dislike
應該沒,要連網
而家訂黃金版真係好蝕桌 退錢轉訂平啲版本
另一個問題 未開跨平台 xbox一定好冷清
以前steam可以而家好似改左
三日打爆機退錢
話衰過sleeping dogs既根本係用回憶美化左
個畫質點都唔會係衰過sleeping dogs
同d人踩某d驚果時話得ps2畫質一樣
上年先重玩完 至少條街有小巴巴士似香港多d
本身令人要同一隻12年出嘅game比已經係好fail
咁係交通工具佢多d既, 但香港島好多地方佢仲少好多
都係左cut右cut縮細版香港, 再加埋一街紅燈籠
你要搵總有野佢做得好d架, 但話畫質好d就真係回憶美化
佢畫質的確唔係好, 但話sd仲好, 又2000年代畫質仲fail
我心諗你有無玩過2000年代既games啊? 你依家開黎睇下係點?
2000年又講大咗 10年前啦
我上個月先開sleeping dogs黎玩過

淨係條路既texture同街既detail都好L過 SC

氣氛sleeping dogs 贏十條街都唔止

平心而論畫質係無去到Ps2 咁差既

但分鐘十幾年前既sleeping dogs 可能真係好過佢
有試玩用家原來有條隧道 真係整機場 返去tdu 2 ibiza

https://youtu.be/WyTvcGGuBCE

tdu sc 飛番去tdu2 ibiza 今年聖誕12月24號update

tdu 2 印象唔太深 夏威夷好玩好多

好似tdu2 有機場過場動畫 返去tdu 1 hawaii
咁樣又唔同講法喎!!
睇片10次有9次唔係落雨就半濕地 係咪覺得成條路都好似天空之鏡咁樣好靚
佢話遲啲加埋電單車
光影?反射?模組?遠景?天氣效果呢? 呢d係sdu好d喎
texture唔會啦ps3/ps4點同4k年代既驚比texture啊
details就係既, 始終個世界唔係淨係揸車經過
畫質咁靚既
似乎畫質落番tdu2 ibiza。香港要再執都好難
香港個段都好靚喎
意思係 有機會可以?番去上集地圖?
都2024仲整d咁既垃圾塞車game出嚟
如果唔係整香港島做map,跟本唔會有人講
當年tdu 2 返tdu1 3個月後聖誕就有
往往dlc陸續加番買樓 會不會有送車和做uber 漏咗一樣俾人罰牛肉乾 逃避警車捉
東廊過咗城市花園個段直駁灣仔繞道先勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞