傻閪大J 又駁嘴,唔認自己賭錢

552 回覆
121 Like 646 Dislike
一日能量守恆定律仲未俾三體人搞鳩
追撚到佢個魂魄灰飛煙滅為止
屌你老母你係咪男人黎嫁?
好老實本來呢個post純係攪笑,但我睇你走數潛水態度跟本唔係一個男人.好話唔好聽女人都無你咁撚推卸負任囉.
人地等左已經兩個月,你衰衰地講聲契爺我係垃圾大家笑下咁咪收工囉.無傷大雅,你估真係走去你屋企上契清垃圾咩?你老味唔認不特止,又籟呢樣果樣,好心啦咁大家少少野都承擔唔到,仲要出黎講咪一堆狗屎藉口,我真係睇你呢種人唔起.
唔好話我批死你條仆街,你呢d性格係現實生活一定好撚失敗.垃圾!
佢老母你係咪男人黎嫁?
好老實本來呢個post純係攪笑,但我睇走數潛水態度跟本唔係一個男人.好話唔好聽女人都無你咁撚推卸負任囉.
人地等左已經兩個月,佢衰衰地講聲契爺我係垃圾大家笑下咁咪收工囉.無傷大雅,佢估真係走去你屋企上契清垃圾咩?佢老味唔認不特止,又籟呢樣果樣,好心啦咁大家少少野都承擔唔到,仲要出黎講咪一堆狗屎藉口,我真係睇佢呢種人唔起.
唔好話我批死佢條仆街,佢呢d性格係現實生活一定好撚失敗.垃圾!
條友個唔見七魄嘅三魂偷偷負皮?

好老實本來呢個post純係攪笑,但我睇你走數態度跟本唔係一個男人.好話唔好聽女人都無你咁撚推卸負任囉.

老子我等左已經成個WSOP,你衰衰地講聲契爺大家笑下咁咪收工囉.無傷大雅,你估真係走去你屋企上契咩?你老味唔認不特止,又籟呢樣果樣籟數學籟Win拎Pay也,好心啦咁大家少少野都承擔唔到,仲要出黎講咪一堆狗屎藉口,我真係睇你呢種人唔起.

唔好話我批死你條仆街,你呢d性格係現實生活一定好撚失敗.垃圾!

好老實本來呢個post純係攪笑,但我睇你走數態度跟本唔係一個男人.好話唔好聽女人都無你咁撚推卸負任囉.

老子我等左已經成個WSOP,你衰衰地講聲契爺大家笑下咁咪收工囉.無傷大雅,你估真係走去你屋企上契咩?你老味唔認不特止,又籟呢樣果樣籟數學籟Win拎Pay也,好心啦咁大家少少野都承擔唔到,仲要出黎講咪一堆狗屎藉口,我真係睇你呢種人唔起.

Poker係賭錢,運氣同輸贏錢直接掛勾,鋪鋪清
Poker tournament 就唔係賭,因為睇一整局有好多鋪,技術行先運氣成份下降,而且將錢拎開左,變左競技同最終獎金
去雀館打係賭錢
不過打麻省賽跟排名獎金係競技
法律上都有分別

好老實本來呢個post純係攪笑,但我睇你潛水嘅態度跟本唔係一個男人.好話唔好聽女人都無你咁撚推卸負任囉.

呢啲撚樣人人喊打
其實大家得閒report吓佢條channel就夠, 唔太使開post屌佢
玩多兩玩佢自然輸身家
佢啲賭本都係推老婆做雞搵返嚟
輸晒咪賺過
事實麻雀真係唔係
如係咁玩大富翁都係賭博黎
有參賽費就係賭博咁打下hockey都係
好多運動比賽都要比參賽費架
事實poker比賽同就咁poker黎比真係唔係賭錢……
事實真係冇人覺得買六合彩係賭
有錢賺就係賭?咁全世界乜搞手有錢賺都係賭
事實就係台灣有官判左poker唔係賭博,聽你講權威啲定聽官講,on99
你柒啲,你啲邏輯都好廢
受薪就冇問題,咁有poker player係受薪既就唔係賭?當大j係受薪去呢個tournament冇比過一蚊,依你邏輯都唔係賭
依你邏輯既話我自己比錢去學琴都係賭緊,比完錢又唔知學唔學得識
咁有啲tournament 唔可以re buyin,咁就唔係賭了?
岩呀,係海洋公園入面掉銀仔會唔會話自己賭緊
入錢夾公仔會唔會話自己賭緊
事實就算打牌都冇打牌既人會覺得自己賭緊錢
同樣 冇人會覺得買六合彩係賭一樣
你好柒,原來賭唔賭既定義可以比入場費既多少改變
入場費少就唔係,入場費多就係
姐係買馬買10蚊唔係賭,買10000先係

對某人黎講10萬入場費好少唔算賭

咁其實係唔係賭都可以因人而異
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞