傻閪大J 又駁嘴,唔認自己賭錢

513 回覆
113 Like 600 Dislike
每個人唔投注, 唔比參賽費啲獎金從何來
呢個就係介定tournament係咪賭博既關鍵

張家朗有無比幾皮嘢參加奧運?
76你搞唔清賭博同賭錢
你講個啲比賽參賽費總和遠低於總獎金
例如絕大部份體育項目

如果個poker比賽無乜參賽費
我都會同意佢唔係賭博

但sponsor 大J條撚屌既就係全亞洲最大既poker線上賭場嚟
佢本身搞比賽就係靠參賽費賺錢
大家贏既錢就係本身自己既參賽費

你當係一個有技術成份既六合彩
大家以小搏大
樓豬呢啲正式係衝出嚟柒
大哥。。賭博唔一定要賭錢
我賭大細,去澳門用籌碼賭就係賭博
同fd玩輸左飲一杯就唔係賭博?
大哥。。賭博唔一定要賭錢
我賭大細,去澳門用籌碼賭就係賭博
同fd玩輸左飲一杯就唔係賭博?
正名咗就係? 乜撚嘢叫正名, 佢話係就係?
你喺美國周街叫人打poker睇吓拉唔拉?
衝出嚟柒
總之大J 話poker比賽唔係賭錢啦
佢自己嘅行為都話俾人知佢當poker係賭啦
又狂up賭俠 又淨係等大到傻嘅牌先玩 輸親都話對面好運
Poker就係有灰色地帶,為左做大呢塊餅全球各地都有「推廣活動」搞緊,實質上都係為賺錢
有技術成份嘅野唔一完代表唔係賭博
Blackjack 都有技術啦 咪又係賭博
最多可以話Poker係有技術成份嘅賭博遊戲
傻J要完全deny話唔係賭博嘅話就係佢on9
派帽未
賭場莊家都係賭錢 短線可以輸比你 但長線佢一定食硬你
賭呢個字睇你點演繹 未必係負面
唔識poker,要唔要all in 要就9成都係
賭場包裝美化姐 係賭緊錢 不過改左名叫錦標賽

澳門角子機都有比賽啦

識得幾時加注又當技術成分

大家拎 aa 有幾多真係擺左技術落去 推左 就賭果5張中唔中
技術成份係好高,唔係你講到咁,但絕對依然係賭錢,賭搏
咩都係賭啦,夾公仔抽卡課金
你勁撚柒

美國賭任何錢都係合法
係自己屋企開張台叫人黎賭都得
佢話自己參加的係「KOL邀請賽」
邀請賽呢D個「賭本」或者叫「參賽費」自然唔洗參賽者本人自己出,咁仲算唔算賭博?
錦標賽比入賽費參賽費叫賭既話
咁遊戲王,寵物小精靈世界賽係咪都係賭?

呢d card game都要報名俾參賽費
贏左有大額獎金

比賽冇參賽費,主辦商貼錢出黎做義工?
蝕少少當賺?

Poker分2種玩法
一種係tournament
一種係cash game

玩cash game就真係賭博啦

你有幾錢就buy in幾多
輸哂可以再buy in

tournament輸哂即刻出局返屋企
2樣性質根本唔同
Poker確實唔係賭博
佢同賭博係兩樣野黎
如果你有認真了解
不話你硬係要話佢係賭博 咁買股票又係賭博
買樓投資又係賭博
做生意都一樣係賭博
手足d沙律錢molamola
你睇下樓主講咩先啦啦
Tournament buy in 講緊5000 usd 甚至25000usd都有

咁樣都呃自己唔係賭錢? 佢25000入場費除左獎金多左仲有咩體驗唔同左 係豪華遊輪上面賭?
咪又係同一個場賭
咪癲啦,自己都有玩,你覺得玩online gg poker唔係賭博?賭場咪一樣,講緊一個pot抽5%,你同fd玩home game唔抽水就話技術令你可以長期賺錢姐
遊戲王,寵物小精靈世界賽
主辦方唔係靠呢樣搵錢, 本身呢個IP已經搵大錢
如果單以比賽計, 主辦商真係貼錢出
而且參賽者絕對唔係比緊高額既參賽費去搏個最高獎金

你覺得cash game係賭錢, 但tournament唔係, 根本同弱智大J無分別
tournament你覺得唔係賭錢只係因為佢以小搏大, 唔會咁易輸身家
1000個參賽者, 每人一萬, 個賽池通常有900萬 (賭場要抽水)
咁樣唔係賭博? 咁我期期六合彩直頭當買長線基金啦
Gg poker一樣大把人長期贏錢 咁請問長期贏錢既情仲算唔算賭博?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞