傻閪大J 又駁嘴,唔認自己賭錢

513 回覆
113 Like 600 Dislike
衰撚過Poker
利伸 FIFA重課玩家
2024都竟然仲有人咁關注條光頭佬
角子機係賭錢喇啩?
呢啲叫又要賭又要拎貞節牌坊
賭咪賭囉,有乜好扮
技術夠嘅最多幫你贏嘅時候贏多啲,輸嘅時候輸少啲
Regular 就係將呢樣嘢發揮到極致
所以先有Regular嘅出現
依上邊啲人見解

課金就係賭
0課就唔係賭
沙律錢
我都同意
衰撚過賭
屌我其他嘢我唔服,呢樣我真係抵屌
思考題

免費3抽

等於賭場送你200蚊泥碼

咁係唔係賭
嘩咁多人負評? 全部大J fans 定係信咗大J 以為全部參賽者唔洗入場費?
根本就無嘢好討論 樓主單純要屌鳩光頭佬

如果光頭佬係被人話玩Poker係賭錢會教壞細佬 我覺得佢反駁無問題 因為話會教壞細佬係一個武斷嘅說法

但如果係光頭佬自己跳出嚟話玩Poker唔係賭 唔關運氣事 佢憑實力 咁佢可以收皮 因為Poker真係賭博嘅一種 即使你有幾多技術 短期嘅Variance可以大到無視技術
完全正確
我就係因為咁屌鳩光頭佬
好多手足逃亡後既心靈支柱
我會睇個隻係乜game
如果本身隻game 玩嚟唔係為咗回報,唔係賣道具,唔係賣account. 我課金,佢送三十抽都好,只係娛樂。

當然,沉迷某啲娛樂本身可能衰過賭錢
認同
不過見啲話唔係賭嘅人啲論述真係太撚柒
本身都係想食吓花生,搞到嘗試認真討論
又輸
合法同係咪賭無關係
你買馬都合法
你竟然覆佢,柒到我都唔想覆
最柒係佢自己都唔小心用咗個賭字
咪撚咁煩啦 求尻其咪算囉
大部分話唔係賭嘅人一定未經歷足夠多同差嘅downswing 唔知道運氣先係最撚重要嘅嘢

但同時大部分話係賭嘅人一定係未接觸/了解過poker 覺得玩poker等於玩百家樂 所以啲人先會起弶
你睇啲comment 既負評,對呢件事有正常邏輯既人係極少數

我完全唔明啲人覺得tournament 唔係賭,係唔了解啲人報名要比參賽費去個賽池,覺得佢地真係參加遊戲王大賽或者奧運,定係覺得有技術含量就唔係賭?

後者都仲有得拗吓,但可惜真係好多人係前者咁諗
呢條光頭傻閪無睇好耐
又無朋友 又無合作
明眼人都睇得出 點會人人都咁憎佢
根本條撚樣人格人品係有問題
食人血饅頭呃人沙律錢
移左民真本性出哂黎
垃撚圾
好tommy 少少既
大家想玩德州撲克,可以去澳門玩
澳門有幾個場都有,上葡京都開咗幾枱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞