唔生小朋友,到40歲打後真係冇咩可以做

717 回覆
204 Like 2318 Dislike
我諗唔同人既經歷啦
每星期六或日同兩老去飲下茶
俾佢地玩下孫 行下海旁傾下計係幾開心
真係唔敢想像無左呢d 有錢都唔知用黎做乜好

呢方面可以正面少少睇 當然有d關係唔好既就無計
始終想維繫 唔係一個人就做得到
淨係整間屋同個 yard 都有排搞
傻仔先結婚生仔

我一個人個個星期叫雞,大陸揼骨玩3p

下個月又去日本飛田食架妹,玩埋泡泡浴,你慢慢係屋企屌老婆啦
肯定係

十個男人,九個後侮,除非你有錢
樓主你由9班毒撚啦
我哋想幾時去旅行就去旅行

想辭職就辭職,樓主呢?
係比老婆屌

利申:唔支持叫雞
你岩 好多都係咁 反而冇結婚冇仔女果堆 成日去旅行 唔得閒理班下屬
有家庭果班好驚冇咗份工 變到好chur
無咩做咪無咩做囉,千奇唔好貪得意生件出嚟,累己累人
識得既都無仔女養無咩負擔,輕輕鬆鬆咁番工wo
反而有仔女既日日死死氣咁做
包得意聽話 ching係咪真係養過?
樓主應該係弱智先啱
上面寫唔生仔好悶
下面就寫一條友好悶
講到唔生仔=冇結婚咁

二人世界 鍾意嘅養多隻狗 都唔知幾寫意
為左解悶生個小朋友出嚟一齊捱
連登第一屆萬字夾屈直大賽
https://lih.kg/3697806

咪日日on99連萬字夾都玩
光明會:「你班賤民見到閪窿咪又係會屌,唔使旨意走出我手指罅。」
係你份人本身就悶姐
有老公都返工同部門大隻仔放飯時扑
係呀外國人chill開有家庭樂

Australian teen jailed for 14 years for stabbing British mother in the heart
https://www.independent.co.uk/news/world/australasia/emma-lovell-murder-australia-brisbane-arrests-b2543951.html

Murder accused killed man after affair, trial told
https://www.google.com/amp/s/www.bbc.co.uk/news/articles/c98zz3xne1do.amp
男人係咁
男人唔屌閪,有咩生活意義?

拍拖 - 屌閪
賺錢 - 去屌靚閪
如果當年無結婚,
我而家應該成日去叫雞
各有各好,結婚生仔有家庭感,
單身應該會幾寂寞。
自己揀都揀隻唔得意
咁你怪邊個?

寵物都教唔好,你諗住教好隻人仔?
最佳例子:張致恆
話唔生果班來來去去淨係識講,一個人可以去屌唔同女,叫雞
果班人去到50歲咪就係掃樓既廢老囉
養架車 得閒去飛車
樓主應該極度後悔生咗仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞