(聲援鄧皓然) 屈人非禮嘅女同學,你要承擔後果

877 回覆
4892 Like 143 Dislike
你講下道理唔好似隻癲狗咬好喎
咁你唔鋸咪上訴 有咩問題?
而家係你assume人地有做過但拎唔到證據 點睇都你柒啦嘩
無罪推論就係以防你地班思想仲係非洲原著民嘅人去亂咬人 第一下覺得人地有做 就算冇證據都屈人有做
女人有個閪大曬
豬閪隨便都可以屈人非禮
都痴撚線,咁一係入一係唔入,如果唔入就話人係屈人,到真係有被非禮,受害人仲敢唔敢報案?
你就係女事主?
你即時捉到咪報囉
隔日捉再憑感覺有懷疑就唔報囉
咁簡單唔明?
未必係有心屈
我想像得到的原因係同濟壓力
八婆A:好似係佢非禮你
八婆b:我睇唔到佢個樣 不過背影似佢
八婆c:個髮型同髮色都似佢wo
結論:冇理由大家都認錯 肯定係佢啦
所以上庭比人chok兩下就散哂
下你咁講 咁性罪犯名冊不如收埋啦

做錯都唔比罰?
你連Prosecution Power得DoJ有都唔識 討論d乜?

你應該係叫我叫個Victim去District Court Civil Claim條撚樣非禮後遺症

到時Civil Court冇Benefit of Doubt 得Balance of Probabilities 你估個撚樣使唔使賠?
退十萬步講你都cls
最撚柒戇鳩係成班公審佢嘅人,呢單新聞出個陣就公審佢,最後佢無罪就話要幫佢拎返公道,最撚無恥係班「網民」
屈人嗰個點都唔會係女事主,頂多係組員A,成件事只有佢係唯一目擊者,甚至係佢摸都冇人知
https://e-services.judiciary.hk/dcl/index.jsp?lang=en

法盲真係法盲

每日都有所有被檢控嘅人上庭時間同地點
目的係比你呢d垃圾去聲援佢地
殺咗人都無辦法令受害人返生㗎啦
唔通唔使個兇手坐監就咁算數咩
我覺得最癲係doj改控普通襲擊
連登狗真係好撚低能
低學歷廢物
Criminal Intent 同Criminal Act都分唔到嘅人comment DoJ 癲

呢樣仲癲啦
係beyond all reasonable doubt
唔單止係doubt咁簡單
你仲話讀過law
一野假定咗人有罪先?
記者只睇判詞
誣告要入罪係極難
但個女仔憑背影認人已經可以搞到個男仔身敗名裂
而無任何後果
呢點女人根本屈哂機
俾人非禮跟住是但指認個最似嘅做犯
原來根本上就唔認得 望唔到
咁報案查嚟都哂時間啦
想查都俾佢誤導哂...
小額咁小?
So? Prove唔到Beyond All Reasonable Doubts (identity issue) = 佢冇做過?

低9能
你意思係 乜乜乜即係把關不力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞