(聲援鄧皓然) 屈人非禮嘅女同學,你要承擔後果

877 回覆
4892 Like 143 Dislike
港女就係賤種臭雞
DSE咁易考 連登都係9成人讀唔到大學更遑論HKU
有位可以入HKU d 女一定入到盡
件事個男主角要挽救人生咪上黎連登圍爐囉
Claim唔到cost就收皮啦 姐係法庭認定手多多自招嫌疑
呢d又唔講
審完啦
推 真係好仆街,人格謀殺人地,個男仔仲要不在場嘅有冇搞錯
咪係,人地諗住你示範只會掂一掂, 你就起勢咁摸, 以後有新識嘅囡主動伸隻手同我握手, 我就摸能到去隔肋底都冇事?
所以條仔當時都係有心抽水。當然條囡同個男組員唔順老屈控罪一就另計。
a 女好想認識下佢
唔使理d傻9
語文能力同邏輯推理都係零
逢女必反 逢叻必反
有女又有HKU仲唔反你老母祖宗18代
雖然依家真係好易入
都明顯係砌生豬肉 我懷疑直頭係成班人夾份想整死呢個學生都唔出奇
up
你老母最高貴 生到你對眼分到高低貴賤
其實老屈對女方嚟講有咩著數 假設男方罪成 都係刑事要坐監 女方應該唔會獲得任何金錢上嘅賠償(?)
佢唔係話有不在場證明咩
直頭就唔撚係佢啦
咁所以揀最似嘅嫌疑人黎隊
捉姦都在床呀
唔使懷疑啦 你都唔係警察 又唔係律政司
你直接判決咪得囉連登判官
你老母仲高貴
廟街做免費雞比阿伯任屌
岩岩睇格黎post 先知
擺明比人屈
大家咁話囉 屌你老母
up
我跟法庭判決comment架 7頭
X又指,被告翌日談及與性相關話題時,借她的手臂示範如何挑逗女子。

即係第二日被告有同個女同學交流?係再之後個朋友先提個女同學話被告果晚非禮過佢先再報警?
你話有咩著數不如話對女方有咩損失
條仔講左有不在場證明嗰時都要知衰啦,仲告
摸手告襲擊仲離譜,佢根本覺得一撚定係佢先用襲擊嚟告
佢係要捉嘅應該係成班人的條仔出嚟三口六面講清楚,就算直接報警都應該同警察&記者講唔肯定係咪呢個人
同埋你有冇發覺鄧生原po係冇點提過案件2,我搵返新聞。

//至於普通襲擊罪,梁官信納被告曾在X的手臂上來回掃、故意將頭貼近X的大腿等為事實;惟X在知悉被告講及色情話題下,仍自願伸出手臂,讓對方能觸及其手臂。梁官指縱使被告的行為不受歡迎,但他當下未必知悉,認為案件未有證據顯示構成普通襲擊,裁定被告罪脫。//

https://std.stheadline.com/realtime/article/1997133/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E6%B8%AF%E5%A4%A7%E8%AD%B7%E7%90%86%E7%B3%BBOcamp%E9%9D%9E%E7%A6%AE%E6%A1%88-%E7%94%B7%E5%AD%B8%E7%94%9F%E9%9D%9E%E7%A6%AE%E5%8F%8A%E6%99%AE%E9%80%9A%E8%A5%B2%E6%93%8A%E7%BD%AA%E8%84%AB-%E5%AE%98-%E5%96%AE%E4%BB%A5%E8%83%8C%E5%BD%B1%E8%BE%A8%E8%AA%8D%E9%9B%A3%E9%81%94%E5%AE%9A%E7%BD%AA%E6%A8%99%E6%BA%96

你話鄧生本身係唔係正人君子?係唔係會乘機抽水嘅人,我不置可否。

但係奉勸所有連登仔,以後24小時錄住自己,見到女性物體都要避開10米遠,因為啲女人好鍾意無啦啦屈人非禮、強姦。
女組員只認出施襲擊頭髮厚度似周柏豪

聲稱目擊到非禮經過的女組員供稱,她認得向X施襲的男子其頭髮厚度似藝人周柏豪,同時沒有剷短,但未能認出其五官。

案件編號﹕FLCC1451/2023

咁都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞