(聲援鄧皓然) 屈人非禮嘅女同學,你要承擔後果

877 回覆
4892 Like 143 Dislike
判決前開名嘅傳媒應該謝罪道歉
支持
裁判官指相信事主的證供可信,有人將手從後伸進其腋下,觸及其胸部兩側,「以當時的社會標準及道德接受程度,絕對相信該人作出猥褻侵犯行為」,但指事主沒目睹觸碰者,而同組 3 名男子亦蓄金色短髮,故依賴事主朋友對該人背影的描述,不足以確定該人是被告。

問心係證據不足,好大機會條友係有做
其實好難,冇明確證據顯示你有做脫罪,同你有證據證明人地老屈,完全9up係兩樣嘢
開左9000幾年

唔認得都扮認得咩玩法
判決前開名嘅傳媒應該認錯道歉,兼免費幫佢登報紙,控方將錢賠畀個男仔
根本點錯相 港女無撚腦
無資料
係香港, 男人就係咁低賤
更加離譜嘅係根據女事主嘅口供,原來女事主當時根本唔知有人摸佢,係事後一個叫A嘅人話俾佢聽先知。
而庭上面佢哋試圖混淆視聽,挑起一啲同性相關嘅部分去人格謀殺我,就有幾誇張講到幾誇張,明明只係玩「psycholoist」我問咁多問題,佢哋就只係挑啲同性相關嘅問題出嚟講,其他我問嘅問題就唔清楚。我真係冇嘢可以講,原來唔喺現場出現,甚至當事人自己都唔知嘅情況都可以叫做非禮,都可以俾人拉㗎喎。

以後ocamp 唔玩psychologist
仲死咬話冇係現場出現
明明69扯到恆 頂撚住哂咁飛禮人
擺明係啦
仲拖阿婆生cancer出黎講 人心不足蛇吞象
贏左官司仲想贏道德高地 正一賤種一名
咁你又知佢喺現場?你有入camp ?
人哋甩咗官司 你仲踩一腳
你唔係人添啦
係咪真係有發生過非禮都無人知啦,任佢9up
屈完人咩事都無就唔公道喇
笑死 咁女事主點樣establish 到deft有liability?
唔係簡簡單單一野ptsd就claim到
點會冇law point傾?
有無得告
登報都無用
無人會理
U like la
應該係有條友有做
原po之後玩game又講啲性既話題

最似就係原po啦

但原po唔係話個女仔唔知自己比人摸,係有另一個人同佢講先知
喺連登女人係原罪嚟
所以到而家都無人爆原告係邊個?
下次問有冇做過雞又要答?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞